pajautaa

CROCS GUMPĪŠI

« previous entry | next entry »
Jan. 27., 2013 | 09:16 am
posted by: vedjma4ka in pajautaa

Tāds jautājumiņš, esmu nolēmusi iegādāties CROCS lielos sarkanos gumijas zābakus, bet jautājums tāds, vai viņi būs pietiekami silti arī aukstumā un sniegos, jo kā skatos iekšā tieši tiem zābaciņiem ko esmu noskatījusi, nav vilniņa, bet draudzene saka,ka CROCS fenomens ir ka staigājot pat pa mīnusiem ziemā, tas gumpīts nelaiž cauri aukstumu un esot silti,neskatoties uz to ka plika gumija.

Mana doma nopirkt šos http://www.crocs.eu/crocs-crocband-jaunt-womens/10970,en_ES,pd.html?cid=410&cgid=women-footwear-rainboots ievilkt siltu zeķi un skriet arī pa ziemu.
Var kāds dalīties peredzē, vai tiešām ziemā ar viņiem nesals kājiņas un nepaliks slapjas ? ;)

paldies :))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

*

from: [info]inese_tk
date: Jan. 27., 2013 - 09:42 am
#

pašai nav pieredzes, bet ir paziņas, kas salst arī ar vilniņu oderētajos krokšos. kaukā neticas, ka ar pliku gumiju varētu būt pietiekami silti.
p.s. tā pati paziņa, kas vīlās siltajos krokšos un vēl vesels bars citu, tagad kā traki uz Kuomām - tajās nesalstot pat vissalstīgākajiem. tās tāds skandināvu izstrādājums, kuru šobrīd uz akciju varot dabūt Prizmās. tie gan nav īsti gumīši. nu kaukas šitādveidīgs http://oliveandann.files.wordpress.com/2010/02/020220102137.jpg

Atbildēt | Diskusija


from: [info]citronz
date: Jan. 27., 2013 - 10:12 am
#

Nav pieredzes ar krokšiem, bet par Kuomām+ 1, man ir tieši šis modelis un kājas nesalst nekādos apstākļos, arī mitrumu tur. Vienīgais siltā laikā (virs nulles) droši vien būtu pārāk silti viņos, tie tomēr ziemas zābaki kārtīgi, ne gumijnieki. Toties pa sniegu eju kā tanks- nesalst pat pēc vairākām stundām stāvot uz vietas sniegā. Un cena normāla.

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Jan. 27., 2013 - 10:25 am
#

Man nau sarkano krokšu (esmu tomēr puika vairāk), bet ir pelēkzaļgani krokši bez īpaša siltinājuma iekšā, kurus izmantoju slapjā rudenī vai atkušņa laikā ar suni ejot ārā. Nu, arī pie nelieliem mīnusiem (apmēram līdz -5) esmu negarās pastaigās nēsājis bez siltām zeķēm, un kājas nau salušas.
Uz lielākiem mīnusiem un garākām pastaigām vienkārši nau bijusi vajadzība pārbaudīt. Un lielākos mīnusos man ir citi apavi, kurus vilkt :)
Kāda varētu būt interese gumijas zābakus valkāt lielos salos, nespēju iedomāties.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]fedrs
date: Jan. 27., 2013 - 10:51 am
#

Lai visi redz, ka tev ir firmas gumijas zābaki ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Jan. 27., 2013 - 11:00 am
#

Tak var šamos rokās nēsāt, ātrāk visi pamanīs! ;-)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Jan. 27., 2013 - 11:40 am
#

Un ja vēl vicina apļveida kustībām ap galvu... :P

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Jan. 27., 2013 - 12:59 pm
#

Man šitādi ir. Veikalā solīja, ka līdz -7 kājas nesalšot. Tādos apmēram -5 pa laukiem, pa snegotu ežu staigāju, un tiešām nesala nemaz, ar parasto zeķīti.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Jan. 27., 2013 - 03:38 pm
#

Man ir krokši nevis gumijnieki, bet ziemas zābaki - tiem iekšā nav nekāds siltinājums. Ir daudz siltāk nekā citos apavos, bet nevaru teikt, ka nelaiž aukstumu cauri. Lielos mīnusos prasās vilnas zeķi un, ja stāv uz vietas lielos mīnusos, tad liekas, ka varētu būt arī kādi siltāki zābaki, bet kopumā esmu apmierināta.

Atbildēt