ko darīt ar pārvārītiem rīsiem?
« previous entry | next entry »
Sep. 28., 2012 | 09:33 pm
posted by: elvira in pajautaa
Noteikti neesmu ne pirmā ne pēdējā, kam tā gadījies. Varbūt ir kādi atjautīgi kulināri triki kā pārvārītus rīsus pārvērst baudāmā ēdienā? Ne saldā gan.
from: nova
date: Sep. 28., 2012 - 09:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: lapsamaza
date: Sep. 29., 2012 - 02:31 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: di_wine
date: Sep. 28., 2012 - 10:00 pm
#
Kā te iepriekš minēts, risoto parasti ilgi vāra rīsus. Es pati nezinu pareizās receptes, bet lieku tiem klāt kausēto sieru vai saldo krējumu,nedaudz ūdeni vai pienu, lai sasūcas, iemaisu papriku, garšvielas un sanāk gana gardi.
Atbildēt | Diskusija
from: apjukums
date: Sep. 28., 2012 - 10:17 pm
#
Ja ingredientus pievieno jau pārvārītiem 'plikiem' rīsiem, tā būs risoto parodija.
Prātā nāk rīsu plācenīši - moš saķepini kopā ar kaut ko pēc sirds patikas un apcept pannā :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spuldziite
date: Sep. 28., 2012 - 11:29 pm
#
un, btw tiem, kas domā, ka risoto ir pārvārīti rīsi- risoto nepārvāra, bet vāra uz mazas uguns tikpat ilgi cik parastus rīsus, ķēpīgumu iegūst ar attiecīgu daudzumu parmezāna un sviesta.
Atbildēt