pajautaa

ko darīt ar pārvārītiem rīsiem?

« previous entry | next entry »
Sep. 28., 2012 | 09:33 pm
posted by: elvira in pajautaa

Noteikti neesmu ne pirmā ne pēdējā, kam tā gadījies. Varbūt ir kādi atjautīgi kulināri triki kā pārvārītus rīsus pārvērst baudāmā ēdienā? Ne saldā gan.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

nova

from: [info]nova
date: Sep. 28., 2012 - 09:38 pm
#

ja ķepīgs, nosaukt par risoto:) (bet papriekšu pagūglē, ko vēl tam "risoto" var pielikt klāt)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lapsamaza
date: Sep. 29., 2012 - 02:31 am
#

nu gan... nezaimo par risoto- tas nav pārvārīti rīsi :) !

Atbildēt | Iepriekšējais


di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 28., 2012 - 10:00 pm
#

Kādi ir pārvārīti rīsi?
Kā te iepriekš minēts, risoto parasti ilgi vāra rīsus. Es pati nezinu pareizās receptes, bet lieku tiem klāt kausēto sieru vai saldo krējumu,nedaudz ūdeni vai pienu, lai sasūcas, iemaisu papriku, garšvielas un sanāk gana gardi.

Atbildēt | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Sep. 28., 2012 - 10:17 pm
#

Risoto gatavo buljonā, lai rīsi uzsūktu tā & citu sastāvdaļu garšu un aromātu.
Ja ingredientus pievieno jau pārvārītiem 'plikiem' rīsiem, tā būs risoto parodija.

Prātā nāk rīsu plācenīši - moš saķepini kopā ar kaut ko pēc sirds patikas un apcept pannā :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Sep. 28., 2012 - 11:29 pm
#

https://www.google.de/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1#hl=en&sugexp=les%3B&gs_nf=1&tok=a3x-Le6adYYMdqOrLRLvUQ&cp=23&gs_id=0&xhr=t&q=what+to+do+with+overcooked+rice&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=what+to+do+with+overcoo&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=d44242570f5edb31&biw=1366&bih=643&ion=1

un, btw tiem, kas domā, ka risoto ir pārvārīti rīsi- risoto nepārvāra, bet vāra uz mazas uguns tikpat ilgi cik parastus rīsus, ķēpīgumu iegūst ar attiecīgu daudzumu parmezāna un sviesta.

Atbildēt