pajautaa

ko darīt ar pārvārītiem rīsiem?

« previous entry | next entry »
Sep. 28., 2012 | 09:33 pm
posted by: elvira in pajautaa

Noteikti neesmu ne pirmā ne pēdējā, kam tā gadījies. Varbūt ir kādi atjautīgi kulināri triki kā pārvārītus rīsus pārvērst baudāmā ēdienā? Ne saldā gan.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

apjukums

from: [info]apjukums
date: Sep. 28., 2012 - 10:17 pm
#

Risoto gatavo buljonā, lai rīsi uzsūktu tā & citu sastāvdaļu garšu un aromātu.
Ja ingredientus pievieno jau pārvārītiem 'plikiem' rīsiem, tā būs risoto parodija.

Prātā nāk rīsu plācenīši - moš saķepini kopā ar kaut ko pēc sirds patikas un apcept pannā :)

Atbildēt | Iepriekšējais