pajautaa

ko darīt ar pārvārītiem rīsiem?

« previous entry | next entry »
Sep. 28., 2012 | 09:33 pm
posted by: elvira in pajautaa

Noteikti neesmu ne pirmā ne pēdējā, kam tā gadījies. Varbūt ir kādi atjautīgi kulināri triki kā pārvārītus rīsus pārvērst baudāmā ēdienā? Ne saldā gan.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 28., 2012 - 10:00 pm
#

Kādi ir pārvārīti rīsi?
Kā te iepriekš minēts, risoto parasti ilgi vāra rīsus. Es pati nezinu pareizās receptes, bet lieku tiem klāt kausēto sieru vai saldo krējumu,nedaudz ūdeni vai pienu, lai sasūcas, iemaisu papriku, garšvielas un sanāk gana gardi.

Atbildēt | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Sep. 28., 2012 - 10:17 pm
#

Risoto gatavo buljonā, lai rīsi uzsūktu tā & citu sastāvdaļu garšu un aromātu.
Ja ingredientus pievieno jau pārvārītiem 'plikiem' rīsiem, tā būs risoto parodija.

Prātā nāk rīsu plācenīši - moš saķepini kopā ar kaut ko pēc sirds patikas un apcept pannā :)

Atbildēt | Iepriekšējais