Sep. 28., 2012 | 11:29 pm
No:: spuldziite

https://www.google.de/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1#hl=en&sugexp=les%3B&gs_nf=1&tok=a3x-Le6adYYMdqOrLRLvUQ&cp=23&gs_id=0&xhr=t&q=what+to+do+with+overcooked+rice&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=what+to+do+with+overcoo&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=d44242570f5edb31&biw=1366&bih=643&ion=1

un, btw tiem, kas domā, ka risoto ir pārvārīti rīsi- risoto nepārvāra, bet vāra uz mazas uguns tikpat ilgi cik parastus rīsus, ķēpīgumu iegūst ar attiecīgu daudzumu parmezāna un sviesta.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: