pajautaa

gludeklis

« previous entry | next entry »
Sep. 7., 2012 | 12:07 pm
posted by: sinamorata in pajautaa

gribu sev gludekli.

bet nevaru izdomat vai iet uz veikalu un pirkt jaunu pa 15-20ls vai labak pajautat seit un varbut kadam no jums atrodas kads normala stavokli esoss bet ko neizmanto gludeklis un grib tikt vala no vina? nu tad gan varetu nedaudz letak, nu ta 5ls vai lidz desukam ja nu kads kruts vins bijis. kaut gan neko krutu man nevajag, galvenais lai drebes paliek gludas.

pat ja nevienam nav tads no kura grib atbrivoties, varbut ir kadi ieteikumi uz ko veikala skatities? jo man pat bail sakt meklet zinot ka to gludeklu it tik daudz un izvele ir neeeeenormali liela.

paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

*

from: [info]inese_tk
date: Sep. 7., 2012 - 12:40 pm
#

noteikti pievērs uzmanību tam caurumam kurā ūdens jālej iekšā. t.i. padomā par to vai būs ērti ieliet. ir redzēti tādi modeļi, kuriem drausmīgi neērta un besīga tā liešana.

Atbildēt


Viņa Gaišība

from: [info]kautskis
date: Sep. 7., 2012 - 01:00 pm
#

Apsveicu! Gludekļa iegāde ir pirmais solis ceļā uz labāku un skaistāku dzīvi.

Te paturi prātā, ka ar gludekli tev nāksies sadzīvot ilgi, tāpēc varbūt tomēr piekrāj drusciņ vairāk. Lai gan arī 15-20 jau var būt normāli entry level gludekļi.

Skaties, jā, uz caurumu ūdenim, bet skaties arī uz to, kā tas ūdens nāk laukā. Ir ļoti forši, ja gludeklim ir gana daudz caurumiņu tvaikam -- tieši tvaiks palīdzēs izgludināt visbriesmīgākās krunkas (jā, jā, nevajag ļaut, lai krekli iekalst, bet visādi gadās). Tāpat skaties, lai gludeklim būtu poga, ar kuŗu izgāzt veselu mākonīti tvaika -- ļoti palīdz. Un skaties, vai viņam ir self clean fīča -- tas ir, vai var palaist, lai viņš visu laiku gāž tvaiku. Tā tvaika strūkla iztīrīs tvaika caurumus.

Pārklājums ir svarīgs. Ir teflons, bet tas, kā prakse rāda, lopiski bieži skrāpējas (it īpaši cenu kategorijā 15-20 LVL). Man ļoti patīk nerūsējošais tērauds, bet viņu nāksies tīrīt, lai nepaliek liels, brūns pleķis (tīrīšanai ērti pagludināt rupjo sāli -- strādā lieliski).

Visbeidzot, skaties, kāda ir konstrukcija. Cik smags (ar smagu ir vieglāk gludināt, lai gan, protams, nogurst). Vai nečīkst un neļurkājas. Vai var ērti redzēt, cik ūdens esi ielējis (labi saredzama caurspīdīga daļa).

Atbildēt | Diskusija


Sīkzvērs

from: [info]thegoat
date: Sep. 7., 2012 - 02:27 pm
#

Ne pa tēmu, bet es tikko sapratu, ka man ir lielisks gludeklis, jo atbilst visiem punktiem :D

Atbildēt | Iepriekšējais


10punkts15

from: [info]10punkts15
date: Sep. 7., 2012 - 05:29 pm
#

Gribēju piebilst, ka man vislabākie šķiet Bosch gludekļi. Ļoti izturīgi.

Atbildēt


sinamorata

from: [info]sinamorata
date: Sep. 8., 2012 - 10:57 am
#

nu skaidrs. paldies. nemsu vera.
man patik ta doma ja japiemet bisku klat pie tiem 15-20 un janoperk baigi labs lai ir viens uz visu muzu. ta jau izdariju ar gumijniekiem. un kad pirksu savu tejkannu darisu tapat.

Atbildēt


princese uz zirņa

from: [info]grao
date: Sep. 8., 2012 - 11:30 am
#

Gludināmo dēli nevajag? Man divus nevajag.

Atbildēt | Diskusija


sinamorata

from: [info]sinamorata
date: Sep. 9., 2012 - 06:38 pm
#

oo to gan varetu. ja gludeklis bus pirmais solis uz labaku dzivi, tad glud.delis varetu but otrais. atraksti kristianae@me.com sarunasim kas un ka. varu kadu zaptes vai darzenu burcinu preti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


princese uz zirņa

from: [info]grao
date: Sep. 11., 2012 - 01:16 pm
#

Mhm, dārzeņi un zaptes lieliski der. Es vēl pameditēšu par tēmu, kurš no abiem man pašai labāk patīk.

Atbildēt | Iepriekšējais