kautskis

Sep. 7., 2012 | 01:00 pm
No:: kautskis

Apsveicu! Gludekļa iegāde ir pirmais solis ceļā uz labāku un skaistāku dzīvi.

Te paturi prātā, ka ar gludekli tev nāksies sadzīvot ilgi, tāpēc varbūt tomēr piekrāj drusciņ vairāk. Lai gan arī 15-20 jau var būt normāli entry level gludekļi.

Skaties, jā, uz caurumu ūdenim, bet skaties arī uz to, kā tas ūdens nāk laukā. Ir ļoti forši, ja gludeklim ir gana daudz caurumiņu tvaikam -- tieši tvaiks palīdzēs izgludināt visbriesmīgākās krunkas (jā, jā, nevajag ļaut, lai krekli iekalst, bet visādi gadās). Tāpat skaties, lai gludeklim būtu poga, ar kuŗu izgāzt veselu mākonīti tvaika -- ļoti palīdz. Un skaties, vai viņam ir self clean fīča -- tas ir, vai var palaist, lai viņš visu laiku gāž tvaiku. Tā tvaika strūkla iztīrīs tvaika caurumus.

Pārklājums ir svarīgs. Ir teflons, bet tas, kā prakse rāda, lopiski bieži skrāpējas (it īpaši cenu kategorijā 15-20 LVL). Man ļoti patīk nerūsējošais tērauds, bet viņu nāksies tīrīt, lai nepaliek liels, brūns pleķis (tīrīšanai ērti pagludināt rupjo sāli -- strādā lieliski).

Visbeidzot, skaties, kāda ir konstrukcija. Cik smags (ar smagu ir vieglāk gludināt, lai gan, protams, nogurst). Vai nečīkst un neļurkājas. Vai var ērti redzēt, cik ūdens esi ielējis (labi saredzama caurspīdīga daļa).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: