Esmu gan lasījusi urbānās leģendas par alkohola sorbertiem, bet esmu arī dzirdējusi pārtikas tehnologu diskusijas, ka saldētos ēdienos grūti ir integrēt alkoholu, jo tas nesasalst
atkarīgs no grādiem un koncentrācijas - tīrs šnabis pat -30 ir tekošs, tomēr atšķaidot ar sulu var panākt no vižņu līdz ledus koncentrācijai - par piemēru šampanietis un uzlējums - kurš nav aizmirsis saldētavā šampi? ;) vai aliņu
from: planeeta
date: Jul. 24., 2012 - 01:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 01:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: planeeta
date: Jul. 24., 2012 - 01:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: unpy
date: Jul. 24., 2012 - 02:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: scaramouche
date: Jul. 24., 2012 - 02:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zefiirs
date: Jul. 24., 2012 - 02:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 02:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zefiirs
date: Jul. 24., 2012 - 02:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sirdna
date: Jul. 24., 2012 - 02:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 02:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sirdna
date: Jul. 24., 2012 - 03:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 03:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais