pajautaa

augstākās pakāpes svarīguma jautājums

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2012 | 10:11 am
posted by: neoplasm in pajautaa

kā lai garšīgi iemarinē vistas gaļu šašlikam?
esmu tikai ēdusi, taisījusi vēl nekad un nezinu nevienas foršas receptes.
padalieties, lūdzu, ar idejām, pieredzi un, galu galā, receptēm.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

austra

from: [info]au
date: Maijs. 25., 2012 - 12:18 pm
#

ar visu, kas pie rokas! sojas mērce, balzamiko, sinepes, medus.
mans parastais ir medus ar balzamiko, super garšīgi

Atbildēt


from: [info]unpy
date: Maijs. 25., 2012 - 12:20 pm
#

Nevajag sarežģīt vienkāršas lietas, sagriez labi daudz sīpolu, piespied klāt parīti cironu, iemet gaļu, uzliec slogu, pēc 2h cepama.

Atbildēt | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Maijs. 25., 2012 - 12:44 pm
#

vista jau nav nekāda gaļa.
bet , ja kas, nesen ar lielu pārsteigumu sev atklāju,ka vajag vēl mazāk sarežģīt dzīvi - citronus nafig, vnk daudz sīpčas, mazliet šos saspaidīt, piparus un sāli pa riktīgo un pēc dažām stundām ir riktīgi labi. vienīgi nākamā dienā ja paliek pāri,tad ir riktīgi pa štengru maigākiem cienītājiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Maijs. 25., 2012 - 12:47 pm
#

Vistai tomēr citrons prasās, drusku sulīgāku to pasākumu padara, var gandrīz vispār necept:))

Bet tas jau ir skaidrs, ka visa tā izviršana ar kaut kādām mistiskām mērcēm un vēl sarežģītākām sastāvdaļām tikai bojā ēdienu, to visu, manuprāt, lieto, ja grib noslēpt, ka tā gaļa ir riktīgi veca:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Maijs. 25., 2012 - 09:54 pm
#

Es viennozīmīgi pret citronu. Dikti jau tā vista citrona garšu savāc, vismaz man tāda pieredze. Ja nu tikai dažas piles.

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:48 pm
#

Word! Vista ir kaut kas starp sēni un zivi:)

Atbildēt | Iepriekšējais


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Maijs. 25., 2012 - 12:50 pm
#

a kā tais sīpolos marinē - nevajag kādu šķidrumiņu, kas marinēšanas substanci padara homogēnāku?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:54 pm
#

paliek zem sloga un pats sasulojās.

Atbildēt | Iepriekšējais


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Maijs. 25., 2012 - 12:57 pm
#

sīpolu vnk sagriez un mazliet saspaidi, bet sīpoliem daudz jābūt, nevajag nemaz nekādu baigo sulošanos, es, piem, slogu nemaz nelieku

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:21 pm
#

Mana padomjulaiku recepte - padaudz melno piparu, 1tk citronskābe, 1ēdmk sāls, 1ēdmk cukura, 4ķiplokdaivas, lauru lapas kādas 5..6, visu saberž piestā un iemasē. Tas viss uz cāli vulgaris.

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:34 pm
#

Zinu, ka izklausās prasti un dīvaini, bet tie kas ir ēduši, čāpstina, slavē un prasa vēl.

Atbildēt | Iepriekšējais


only after dark

from: [info]tvarj
date: Maijs. 25., 2012 - 12:25 pm
#

majonēze + apelsīnu (vai jebkura cita citrusu) sula + kaltēta saldā paprika

Atbildēt


gulafija

from: [info]gulafija
date: Maijs. 25., 2012 - 01:27 pm
#

kefīrs, sāls, ķiploki, vistu kārtīgi ar šito samasē, nogaida kādu strundiņu divas un cep, super maiga, sulīga un garda sanāk..

Atbildēt


parasts

from: [info]parasts
date: Maijs. 25., 2012 - 05:07 pm
#

majonēze, daudz mārrutku, ču etiķi var, sāli+pfepferus, slogu virsū un pēc pāris stundām labu labais labinieks!

Atbildēt | Diskusija


parasts

from: [info]parasts
date: Maijs. 25., 2012 - 05:08 pm
#

ā, nu jā visādi čiploki, un skapī atrodamās gršvielas pēc sirds patikas.

Atbildēt | Iepriekšējais