augstākās pakāpes svarīguma jautājums
« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2012 | 10:11 am
posted by: neoplasm in pajautaa
kā lai garšīgi iemarinē vistas gaļu šašlikam?
esmu tikai ēdusi, taisījusi vēl nekad un nezinu nevienas foršas receptes.
padalieties, lūdzu, ar idejām, pieredzi un, galu galā, receptēm.
esmu tikai ēdusi, taisījusi vēl nekad un nezinu nevienas foršas receptes.
padalieties, lūdzu, ar idejām, pieredzi un, galu galā, receptēm.
from: au
date: Maijs. 25., 2012 - 12:18 pm
#
mans parastais ir medus ar balzamiko, super garšīgi
Atbildēt
from: unpy
date: Maijs. 25., 2012 - 12:20 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: mufs
date: Maijs. 25., 2012 - 12:44 pm
#
bet , ja kas, nesen ar lielu pārsteigumu sev atklāju,ka vajag vēl mazāk sarežģīt dzīvi - citronus nafig, vnk daudz sīpčas, mazliet šos saspaidīt, piparus un sāli pa riktīgo un pēc dažām stundām ir riktīgi labi. vienīgi nākamā dienā ja paliek pāri,tad ir riktīgi pa štengru maigākiem cienītājiem.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Maijs. 25., 2012 - 12:47 pm
#
Bet tas jau ir skaidrs, ka visa tā izviršana ar kaut kādām mistiskām mērcēm un vēl sarežģītākām sastāvdaļām tikai bojā ēdienu, to visu, manuprāt, lieto, ja grib noslēpt, ka tā gaļa ir riktīgi veca:))
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kreiza
date: Maijs. 25., 2012 - 09:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: _re_
date: Maijs. 25., 2012 - 12:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mufs
date: Maijs. 25., 2012 - 12:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:21 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: goddes
date: Maijs. 25., 2012 - 12:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Maijs. 25., 2012 - 12:25 pm
#
Atbildēt
from: gulafija
date: Maijs. 25., 2012 - 01:27 pm
#
Atbildēt
from: parasts
date: Maijs. 25., 2012 - 05:07 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: parasts
date: Maijs. 25., 2012 - 05:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais