pajautaa

Algas nodokļa grāmatiņa

« previous entry | next entry »
Dec. 27., 2011 | 07:52 pm
posted by: termostats in pajautaa

Sakiet, lūdzu, kur normāls cilvēks var normāli dabūt algas nodokļa grāmatiņu?

Man reģionāli sanāk Āgenskalna VID (M. Nometņu ielā), šodien tur ap 11 aizgāju. Pirmkārt jau tā visa iestāde izskatās pēc miskastes, otrkārt, tā viņu klientu apkalpošanas zāle bija pilna (nu vairāk kā 30 cilvēku rinda) ar vecām bābām bezgaumīgos mēteļos un kažokos, kuras tur gudrām sejām kaut ko gaidīja (nu tāds tipisks 50+ grāmatvedes tips).

Jautājums - to grāmatiņu nevar dabūt kaut kā vienkāršāk (pieteikties attālināti, aiziet tikai saņemt vai kaut kā citādi)? Vai arī - kurā laikā tur ir vismazāk cilvēku?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Puce

from: [info]puce
date: Dec. 27., 2011 - 08:03 pm
#

Apkalpošanas zāle nav rādītājs - tur ir divu rajonu VID, tāpēc cilvēku vienmēr daudz. Mazāk ir pašā rīta agrumā un pirms darba laika beigām. Turklāt apkalpošana notiek pēc numuriņu principa, tb, var paņemt numuriņu un novērtēt, cik tas ilgu laiku tiešām varētu aizņemt.

Atbildēt


from: [info]pieninjsh
date: Dec. 27., 2011 - 08:57 pm
#

Man reģionāli sanāk tā pati nodaļa, bet algas nodokļu grāmatiņu varēju dabūt arī Siguldas VID. Vnk sanāca braukt garām, tad atcerējos, ka vajag izņemt.. iegāju, mazliet vajadzēja paattaisnoties ka tā šobrīd sanāk tuvāk un viss tika nokārtots. Tāda mazliet familiāra, bet jauka, ātra apkalpošana.

Atbildēt | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Dec. 27., 2011 - 09:08 pm
#

Šis izklausās labi! Daudzas lietas vispār ārpus Rīgas kārtojas normālāk. Rīt sanāks būt Jūrmalā, varbūt izdosies iečekot, kas tur notiek.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ib

from: [info]ib
date: Dec. 27., 2011 - 10:24 pm
#

1) Jūrmala nebūs tā jaukā vieta, kur sasveicināsies, samīļos un iedos nodokļu grāmatiņu;.
2) 30 cilvēki VIDā, kur ir 2 nodaļas kopā nav nemaz tik traki, aizej kā jau augstāk teica tuvāk rīta pusei. Parasti braucu uz desmitiem, viss normāli;
3) Gāmatvežus parasti izvēlas pēc prāta spējām, ne pēc kažoka vecuma, bet good luck with that, ja dzīvē savajadzēsies.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ruu
date: Dec. 27., 2011 - 09:28 pm
#

Starp citu - Siguldā VID jau labu laiku likvidēts.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Dec. 27., 2011 - 09:52 pm
#

Ups, nezināju.. nu bet ideja tāda, ka var mēģināt jebkurā citā provincē visu sarunāt. Šīs tur sazvanās un visu sarunā, ka jā, šitam var iedot :D

Atbildēt | Iepriekšējais


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Dec. 27., 2011 - 09:11 pm
#

omaigad, bābas bezgaumigos mēteļos...varbūt arī auskari bija nepieskaņoti gredzeniem un daža laba pat bija /pūlis ģībst, sievietes raud, vīrieši izrauj bistoles/ Pagājušās Sezonas Kurpēs??!!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Dec. 27., 2011 - 09:52 pm
#

Tur apkalpojošais personāls tiešām bija zem viduvējības.. pienākot pie 'letes' pirmais ko saka 'nu ko tad tev vajag?'. Nesasveicinās, nepajautā kā var palīdzēt, pēc atvadīšanās atbild 'aha...'. Jā, esmu bijis tur vairākas reizes. Tiesa tas bija pirms gadiem.. eem.. nu vairākiem. Kad arī Siguldas VID darbojās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Dec. 28., 2011 - 11:49 am
#

nezinu - biju pirms paris meeneshiem, jo kautkadu dekalraciju vajadzeeja aizpildiit

viss bija normalai 5 cilveeki telpaa, daama visu normal iizstastija, paliidzeja to deklaracijas lapu aizpildiit, izskaidorjas ka un ka jaadara - atri erti un nesaapiigi, juus vienkarhis nepareizaa laikaa esat tur bijushi... (tas ka ta klientu apkalposhnas zaale izskatas mazliet arhaiski man netrauceeja, esteeti pljin :D )

Atbildēt | Iepriekšējais


princese uz zirņa

from: [info]grao
date: Dec. 28., 2011 - 04:14 pm
#

Cik ir bijušas darīšanas ar nodokļu grānatiņu, tās apkalpojošais cilvēks konkrētajā VIDā sēž urbina degubu un nodzindzina tavu numuriņu tūliņ pēc tā izņemšanas.

Atbildēt


grieta

from: [info]grieta
date: Dec. 28., 2011 - 09:19 pm
#

ja tev toties ir moderna algu gramatvede tava uznemuma, tad vari meginat izbraukt bez nod gr,jo saskana ar neatceros kuriem MK noteikumiem,ieraksti nod gr jau vairak ka gadu nav vairs javeic,jo datu sistemas ir elekroniskas apvienotas etc, tomer lielakoties uznemumos so dokumentu joprojam prasa (dinozauri), pietiktu ar to,ka tu savu gramatvedi informe,ka strada ar vai bez nod gr

Atbildēt