speķa pīrādziņi
« previous entry | next entry »
Dec. 21., 2011 | 01:02 pm
posted by: anilirem in pajautaa
Vēlos uztaisīt speķa pīrādziņus, tikai nav ne jausmas, kas ar to raugu jādara un cik ilgi viņam jāļauj uzrūgt? Bez tam, kādi milti ir jālieto? Kviešu? Cik daudz? Varbūt kāds mani var nosūtīt arī uz kādu labu recepti? Internetā to ir daudz :)
Un kā pēc tam cept? Parasti mūsmājās sanāk tādi pacieti tie pīrāgi, kāds varētu būt iemesls un kā no tā izvairīties?
Un kā pēc tam cept? Parasti mūsmājās sanāk tādi pacieti tie pīrāgi, kāds varētu būt iemesls un kā no tā izvairīties?
from: anilirem
date: Dec. 21., 2011 - 01:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Dec. 21., 2011 - 01:26 pm
#
Es tomēr izmantoju slapjo, jo ar sausajiem var ieberzties - ir gadījies, ka raugs nekvalitatīvs un mīkla neuzrūgst. Slapjo raugu, kas paliek pāri, var glabāt saldētavā un pēc vajadzības atlaidināt.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: antuanete
date: Dec. 21., 2011 - 01:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: meeneshi
date: Dec. 21., 2011 - 01:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais