speķa pīrādziņi

« previous entry | next entry »
Dec. 21., 2011 | 01:02 pm
posted by: anilirem in pajautaa

Vēlos uztaisīt speķa pīrādziņus, tikai nav ne jausmas, kas ar to raugu jādara un cik ilgi viņam jāļauj uzrūgt? Bez tam, kādi milti ir jālieto? Kviešu? Cik daudz? Varbūt kāds mani var nosūtīt arī uz kādu labu recepti? Internetā to ir daudz :)

Un kā pēc tam cept? Parasti mūsmājās sanāk tādi pacieti tie pīrāgi, kāds varētu būt iemesls un kā no tā izvairīties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

mēneši

from: [info]meeneshi
date: Dec. 21., 2011 - 01:49 pm
#

rīgas raugam, vai kā to sauc, nav ne vainas. vienreiz ir slikti rūdzis - biju laukos un vienīgais pieejamais raugs bija sausais ar pirms gada iztecējušu termiņu. pērējās reizēs vienmēr ir bijis perfekti.

Atbildēt | Iepriekšējais