« previous entry | next entry »
Okt. 18., 2011 | 03:55 pm
posted by: melpomene in pajautaa

Čavix!


Kādi ierosinājumi mājasinternetam Rīgā, Centrā?

Lattelecom, Balticom, Vernet - man nevar pieslēgt
Izzi - negribu
Pronet - izklausās pēc kaktu kantora

Kādas vēl varētu būt idejas?
Varbūt kāda laba atsauksme par pronetu?:>

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

+++

from: [info]zefiirs
date: Okt. 18., 2011 - 04:30 pm
#

tev nav trepju telpā salīmetas lapiņas ar interneta piedavajumiem? man lejā pilns, tad nu es zvanīju vairākiem, vienu sarunāju, teica, ka nakamajā dienā piezvanīs meistars, atnāks pieslēgt nākamajā dienā man neatbildēts zvans, pēc lekcijas uzzvanu - tur kaut kāds vīrietis, kurs runā kā no koka nokritis, nezin, kāpēc man zvanījis, es ieminos - moš internetu pieslēgt? viņš kko par bēniņiem, es saku - VARBŪT MAN INTERNETU GRIBĒJĀT PIESLĒGT? viņš tad sāk murmināt, ka laikam jau, prasa adresi(es it kā , piesakot, jau visu biju pateikusi), nu ok, man mājās dzīvokļabiedrene, saku, ka var iet jebkurā laikā, viņš saka, ka pēc pusstundas būs . tad zvana pēc pusotras stundas, saka, ieradīsies stundas laikā, vai es būšot, es atkārtoju, ka mājās visu laiku kāds ir, bet pati būšu pēcpusdienā. ok, atnāku mājās, internets pieslēgts, bet tarifs kkāds cits, nu labi, es laikam īšti nepateicu dzīvokļabiedrei, kuru tarifu ņēmt, bet tāda sajūta, ka kaut kas nav riktīgi, nu neko, internets vismaz ir, viss ok. es piesēžos izmēģināt, pēc pāris min man zvana un saka, ka diemžēl šodien nevarēšot pieslēgt man internetu, es nevaru izstāstīt, cik apjukusi biju, un spēju tikai murmināt - bet..internets..tikko pieslēdza..


ko es ar to gribēju pateikt - tagad man ir pronets:D , ir ok, bet joprojām liekas dīvaini tas, ka viņi man zvanīja, laikam, ka mēģina nomedīt klientus, atzvanot uz nr, kuri interesējušies par netu, un es pat neiedomājos, ka man varētu zvanīt kāds cits meistars un nākt ievilkt.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]melpomene
date: Okt. 18., 2011 - 04:34 pm
#

tam pronetam, cik lasīju internetā ir kaut kādi 6ši apakškantori. Proline, Pronet utt. Varbūt paši savā starpā samisējušies.

Tas internets ātrs?
Lasīju miljons sūdzības, ka ārzemes velkas. Ik pa laikam internets vispār pazūd utt.

Saki, ka tā nav! Jo pronets ir pagaidām, izskatās, ka vienīgais, kas mani ir gatavs apkalpot (manā mājā nav tik daudz dzīvokļu, lai kāds speciāli ievilktu :/)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


+++

from: [info]zefiirs
date: Okt. 18., 2011 - 04:45 pm
#

nu man arī ik pa brīdim ķeras, kaitinoši, esmu zvanījusi, viņi saka, ka vaina esot rūterī, lai vienu dienu pamēģinot pa taisno datorā iespraust, vēl nav sanācis

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]melpomene
date: Okt. 18., 2011 - 04:49 pm
#

man rūteris nebūs. būs pa taisno ar vadu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


+++

from: [info]zefiirs
date: Okt. 18., 2011 - 05:04 pm
#

nu ir tā, ka vēl neesmu pārbaudījusi, bet es viņiem neticu:D, redz kur zemāk arī raksta, ka ķeras. man rūteris jauns, it kā nevajadzētu čakarēties, nē nu gadīties var visādi, protams

Atbildēt | Iepriekšējais


+++

from: [info]zefiirs
date: Okt. 18., 2011 - 05:05 pm
#

bet kopuma laikam jau apmierina, nu dažreiz ir tā, ka divas reizes stundā ieķeras, bet, kad neķeras, iet normāli, nevelkas, tik tas, ka pazūd uz mirkli.

Atbildēt | Iepriekšējais


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Okt. 18., 2011 - 05:22 pm
#

ņem vienalga kuru, tikai ne IZZI. tieši viņi ir sliktākā intnerneta sniedzēji latvijā. tur vajag nervus, lai regulāri zvanītu un sūdzētos, ka atkal internets pazudis un otrā galā dzirdēr, ka vaina lūk esot manā datorā, jo "vajadzētu iet" un tad pēc divām stundām viņš pats no sevis parādās (laikam jau mans dators pats salabojas). un tad, kad intenrets bija, viņš gāja ar minimālo garantētu ātrumu (IZZI garantē tikai 7KB/s jebkurām pieslēgumam, pat 100Mbit trubai garantētais ātrums ir 7KB/s).

Atbildēt | Iepriekšējais


siidz

from: [info]siidz
date: Okt. 18., 2011 - 08:26 pm
#

Man bija Pronets 4 gadus. Nebija ne vainas. Serviss bija nepieciešams tikai 1 reizi- labs.

Atbildēt | Iepriekšējais


Krišs

from: [info]misame
date: Okt. 18., 2011 - 09:02 pm
#

šis stāsts prasās uz [info]arii_cirsliitis :-)

Atbildēt | Iepriekšējais


shpliina

from: [info]peetersiilis
date: Okt. 18., 2011 - 04:43 pm
#

Tā. Mums ir Pronets. Ir tā, ka ievilka ātri un vispār viss forši, taču lieta tāda, ka dažreiz jams pazūd gan, parasti ne uz ilgu laiku, bet diezgan kaitinoši. Taču principā esam apmierināti diezgan. Ātrums ir labs, bet jau līgumā ir teikts, ka ar ārzemēm konekšns un lejupielāde ir krietni zemāka, kā ar latviešu, piemēram, torentiem. Bet mans čalītis iemanījies visu, ko vajag, atrast latviešu torentos, bet ja nu ne, nav nekāda lielā bēda novilkt aŗi kaut ko no ārzemēm, nav tik traki.
Mums arī bija tā, ka neko citu nevarēja, ja nu vēl galīgi kaut kādus dīvainīšus. Tagad tikai skatos, ka Baltcomu moš varēja, bet par to biju aizmirsusi pavisam. :D Nu neko, līgums ar Pronetu uz gadu ir, tā ka viss ok.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]melpomene
date: Okt. 18., 2011 - 04:49 pm
#

Goda vārds - nomierināji!

Paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Okt. 18., 2011 - 04:55 pm
#

Cik ļoti centrs tev ir? Ieteiktu tādu EDAN, bet tuvākais centram, kur viņi piedāvā, ja var ticēt mājaslapai, ir mans rajons - pie Andrejsalas un gan jau, ka uz vēstniecību pusi arī vēl. Bet vispār ir vērts viņiem uzzvanīt un painteresēties - kopš jūlija tiek lietots un nav vēl bijis iemesls sūdzēties - lēts, ātrs, nekur nemēdz pazust.

Atbildēt


10punkts15

from: [info]10punkts15
date: Okt. 18., 2011 - 05:30 pm
#

Man centrā ir Interneta pasaule. Ievilka ātri, nevajadzēja slēgt līgumu uz cik tur mēnešiem. Strādā perfekti, nekādu problēmu, ātrs arī!

Atbildēt


samanta

from: [info]samantta
date: Okt. 18., 2011 - 07:04 pm
#

savulaik, bet nu tas bija jau tālajā 2009tajā, dzīvoju centrā pie Artilērijas/Čaka krustojuma un dabūju internetu no firmas "IT risinājumi". Cik atceros, biju dikten apmierināta, nekas nezuda, ātrums bija labs, trīs cilvēku uz nebēdu kačājām torentus un visu pēc kārtas vienā laikā. Papētiju mājaslapu itrisinajumi.lv un īsti neatradu par to internetu, bet viņiem tur pie kontaktiem laikam ir apakšlinks dnet.lv, kas piedāvā internetu centra rajonā. Moš tie paši vien ir.

Atbildēt


biode

from: [info]biode
date: Okt. 18., 2011 - 09:17 pm
#

Man Teikā kādus 2-3 gadus bija Pronets - nevaru sūdzēties, gadījās pat krietni kādu mēnesi laikus nenomaksāt - pusstundas laikā pēc apmaksas atjaunoja! Un ja kas - (bija laikam kas 1 vai 2 x reizes visā laikā) - meistars žigli klāt, ne kā tagad Lattelecom ar savu - 3 darba dienu laikā, blāblāblāb.

Atbildēt


Halina

from: [info]halina
date: Okt. 19., 2011 - 11:33 am
#

Mums centrā (Čaka iela) Dnet. Īpašu sūdzību nav. Ja kaut kas pazūd, tad parādās. Ātrums labs. Arī ārzemēm.

Atbildēt


from: [info]usi
date: Okt. 19., 2011 - 01:28 pm
#

Ir Pronets. Serviss šiem ir ātrs un nets arī (mierīgi dzīvojam ar mazāko piedāvāto ātrumu). Ir bijušas reizes, kad noraustās, bet ne īpaši bieži un ne ilgstoši.

Atbildēt