manuprāt atšķiras gan, bet atkarīgs arī kādai receptei,manuprāt - ja mērcē, droši aizstāj, ja kūkā - es mēģinātu dabūt īsto. viņš ir blīvāks un ar mazāk jebkādu garšu.
kādā receptē? var aizstāt ar daugavas bezpiedevu jogurtu vai bezpiedevu lakto, ja nu patiesi nekādi to turku nevari atrast. sky, manuprāt, ir turku. es esmu pirkusi pirms ka'da gada :)
from: dzeina
date: Okt. 12., 2011 - 10:34 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: vacatio
date: Okt. 12., 2011 - 10:36 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzeina
date: Okt. 12., 2011 - 10:36 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vacatio
date: Okt. 12., 2011 - 10:39 am
#
Viņš pēc konsistences stipri atšķiras no bezpiedevu jogurtiem?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Okt. 12., 2011 - 10:51 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vacatio
date: Okt. 12., 2011 - 11:06 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: udensroze
date: Okt. 12., 2011 - 10:36 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hotai
date: Okt. 12., 2011 - 10:46 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Okt. 12., 2011 - 12:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
tu arī sāc izmantot eksotiskas sastāvdaļas :))
from: udensroze
date: Okt. 12., 2011 - 10:36 am
#
Atbildēt | Diskusija
Re: tu arī sāc izmantot eksotiskas sastāvdaļas :))
from: vacatio
date: Okt. 12., 2011 - 10:38 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: tu arī sāc izmantot eksotiskas sastāvdaļas :))
from: str
date: Okt. 12., 2011 - 11:01 am
#
lakto- var notecināt uz auduma, lai ir biezs
Atbildēt | Iepriekšējais
from: honeybee
date: Okt. 12., 2011 - 11:20 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: jim
date: Okt. 12., 2011 - 01:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Okt. 12., 2011 - 11:59 am
#
Atbildēt