« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2011 | 10:24 pm
posted by: santech in pajautaa

Kā sakaltušu bulciņu atkaltināt? Ko izdarīt, lai tā vairs nav cieta un ir mīksta?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

+++

from: [info]zefiirs
date: Aug. 13., 2011 - 10:26 pm
#

:DD

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#

ko ņirdz? forša bulciņa, bet sakalta ;-/

Atbildēt | Iepriekšējais


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#

iemērkt pienā un uzsildīt vai nu cepenē vai mikrenē

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:34 pm
#

fak! tikko uz paģirām pēdējo pienu izdzēru!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 13., 2011 - 10:42 pm
#

ūdens ar derēs :)
(cepeškŗāsnī... un ja neesi iepriekš mikrenē izkaltējis un nobeidzis to nabaga maizes gabalu...)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:44 pm
#

cepeškrāsni es vispār nemāku te vēl lietot. knapi tieku ar tiem elektriskajiem riņķiem galā. mēģināšu tās 10 sekundes pa sauso.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 13., 2011 - 10:54 pm
#

izpeldini maizīti ūdenī (pienā vai tml.) un iemet uz sekundēm mikrenē...

Atbildēt | Iepriekšējais


di_wine

from: [info]di_wine
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#

Dažkārt līdz mikroviļņu krāsns.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:34 pm
#

tici man - nelīdz. vēl tagad mazliet smird no līdzīgām procedūrām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


di_wine

from: [info]di_wine
date: Aug. 13., 2011 - 10:37 pm
#

Nu nevajag jau stundu viņu cept no jauna, pietiek ar 10 sekundēm

Atbildēt | Iepriekšējais


Ōkvards Prokrastijs

from: [info]piss_lips
date: Aug. 13., 2011 - 10:31 pm
#

mikroviļņu krāsnī uz15-20 sek ;D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:35 pm
#

man bail ko likt tai mikrenē kopš piedega (sadega) iepriekšējās bulciņas

Atbildēt | Iepriekšējais


paliec

from: [info]paliec
date: Aug. 13., 2011 - 10:39 pm
#

var arī pannā uz sērkoci9ņiem uzspraust. tā lai apm 1 cm starp pannu un bulku. pannā ielej nedaudz ūdens un karsē (vāks mannai jāuzliek). karsē dažas minūtes.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:45 pm
#

kā sakaltušā lai iesprauž sērkokus? +_+ un viņi tak aizdegsies uz pannas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


paliec

from: [info]paliec
date: Aug. 13., 2011 - 10:54 pm
#

nu sēra galu nolauž. bet vispār noliec apukšā kaut ko , kas to bulku notur virs tā milimetra ūdens. būtībā tai bulkai uz brīdi ir jāatrodas tvaikos, kas to padara frišu. dažu minūšu laikā tā būs kā svaigi cepta.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:56 pm
#

tad jau virs verdošas tējkannas arī būs ok

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilkate

from: [info]vilkate
date: Aug. 13., 2011 - 11:03 pm
#

Ieej karstā vannā un paturi bulciņu blakus uz šķīvīša. Pēc brīža būsi novannojies un ar bulciņu! :D

Atbildēt | Iepriekšējais


paliec

from: [info]paliec
date: Aug. 13., 2011 - 11:07 pm
#

nu ja iekārsi diegā un uzliksi vāku...

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]varmaaka
date: Aug. 14., 2011 - 11:19 pm
#

Pasaki kādu siltu vārdu viņai. Varbūt atmaigs.

Atbildēt