var arī pannā uz sērkoci9ņiem uzspraust. tā lai apm 1 cm starp pannu un bulku. pannā ielej nedaudz ūdens un karsē (vāks mannai jāuzliek). karsē dažas minūtes.
nu sēra galu nolauž. bet vispār noliec apukšā kaut ko , kas to bulku notur virs tā milimetra ūdens. būtībā tai bulkai uz brīdi ir jāatrodas tvaikos, kas to padara frišu. dažu minūšu laikā tā būs kā svaigi cepta.
from: zefiirs
date: Aug. 13., 2011 - 10:26 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: up
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Aug. 13., 2011 - 10:42 pm
#
(cepeškŗāsnī... un ja neesi iepriekš mikrenē izkaltējis un nobeidzis to nabaga maizes gabalu...)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Aug. 13., 2011 - 10:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: di_wine
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: di_wine
date: Aug. 13., 2011 - 10:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: piss_lips
date: Aug. 13., 2011 - 10:31 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: paliec
date: Aug. 13., 2011 - 10:39 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: paliec
date: Aug. 13., 2011 - 10:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vilkate
date: Aug. 13., 2011 - 11:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: paliec
date: Aug. 13., 2011 - 11:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: varmaaka
date: Aug. 14., 2011 - 11:19 pm
#
Atbildēt