« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2011 | 10:24 pm
posted by: santech in pajautaa

Kā sakaltušu bulciņu atkaltināt? Ko izdarīt, lai tā vairs nav cieta un ir mīksta?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

paliec

from: [info]paliec
date: Aug. 13., 2011 - 10:39 pm
#

var arī pannā uz sērkoci9ņiem uzspraust. tā lai apm 1 cm starp pannu un bulku. pannā ielej nedaudz ūdens un karsē (vāks mannai jāuzliek). karsē dažas minūtes.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:45 pm
#

kā sakaltušā lai iesprauž sērkokus? +_+ un viņi tak aizdegsies uz pannas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


paliec

from: [info]paliec
date: Aug. 13., 2011 - 10:54 pm
#

nu sēra galu nolauž. bet vispār noliec apukšā kaut ko , kas to bulku notur virs tā milimetra ūdens. būtībā tai bulkai uz brīdi ir jāatrodas tvaikos, kas to padara frišu. dažu minūšu laikā tā būs kā svaigi cepta.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:56 pm
#

tad jau virs verdošas tējkannas arī būs ok

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilkate

from: [info]vilkate
date: Aug. 13., 2011 - 11:03 pm
#

Ieej karstā vannā un paturi bulciņu blakus uz šķīvīša. Pēc brīža būsi novannojies un ar bulciņu! :D

Atbildēt | Iepriekšējais


paliec

from: [info]paliec
date: Aug. 13., 2011 - 11:07 pm
#

nu ja iekārsi diegā un uzliksi vāku...

Atbildēt | Iepriekšējais