« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2011 | 10:24 pm
posted by: santech in pajautaa

Kā sakaltušu bulciņu atkaltināt? Ko izdarīt, lai tā vairs nav cieta un ir mīksta?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Aug. 13., 2011 - 10:27 pm
#

iemērkt pienā un uzsildīt vai nu cepenē vai mikrenē

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:34 pm
#

fak! tikko uz paģirām pēdējo pienu izdzēru!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 13., 2011 - 10:42 pm
#

ūdens ar derēs :)
(cepeškŗāsnī... un ja neesi iepriekš mikrenē izkaltējis un nobeidzis to nabaga maizes gabalu...)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 13., 2011 - 10:44 pm
#

cepeškrāsni es vispār nemāku te vēl lietot. knapi tieku ar tiem elektriskajiem riņķiem galā. mēģināšu tās 10 sekundes pa sauso.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 13., 2011 - 10:54 pm
#

izpeldini maizīti ūdenī (pienā vai tml.) un iemet uz sekundēm mikrenē...

Atbildēt | Iepriekšējais