pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 31., 2011 | 08:01 pm
posted by: virginia_rabbit in pajautaa

kā vislabāk gatavot vīngliemežus? laukos esot savairojušies tā, ka jau ložņā pa liedagu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

ravejsledzejs vīriešu biksēs

from: [info]ravejsledzejs
date: Maijs. 31., 2011 - 08:08 pm
#

tieši kurā vīngliemežu suga? parku vīngliemezis Helix pomatiavai cits? gatavot ko? zupu, salātus, čaulās pildītus (ceptus vai vārītus)? tagad vai arī iekrājumot ziemai?

Atbildēt | Diskusija


mama drama

from: [info]virginia_rabbit
date: Maijs. 31., 2011 - 08:22 pm
#

es nofočēšu laukos un parādīšu. es neko par tiem nezinu. nu tādi parastie kā mežotnē daudz rāpo.
gribētos viņus novest līdz mērcei, teiksim. kā attīra un noņem mājiņas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ravejsledzejs vīriešu biksēs

from: [info]ravejsledzejs
date: Jun. 1., 2011 - 09:11 am
#

nu parku vīngliemezis ir šis:

vēl no LV sastopamajiem vīngliemežiem var lietot pārtikā dārza vīngliemezi:

vai birztalu vīngliemezi:

Atbildēt | Iepriekšējais


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Maijs. 31., 2011 - 08:27 pm
#

es biju vienreiz kaut kādus marinētus ēdusi, viņi ar visām mājiņām bija, ar zobu bakstāmo bija jāvelk ārā. bet es nez, kā viņi tapa. bet nebija pārāk garšģi.

Atbildēt | Diskusija


mama drama

from: [info]virginia_rabbit
date: Maijs. 31., 2011 - 08:33 pm
#

franču restorānos viņi ir garšigi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Maijs. 31., 2011 - 08:39 pm
#

sevišķi tie, kas sacepti ķiploku sviestā (nemarinēti gan) - nomnomnom :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Maijs. 31., 2011 - 08:45 pm
#

Atceros vienā raidījumā rādīja, ka vispirms viņus apber ar labi daudz sāls, tad atstāj uz ilgāku laiku, lai viņi nobeidzas. Tad ķeksē ārā un labi skalo. Tālāk jau pēc vēlmēm. Bet vispār tas process tāds sadistisks

Atbildēt | Diskusija


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Maijs. 31., 2011 - 08:52 pm
#

ā, un pirms tam viņi pāris dienas ir jāpatur badā, lai kakas iztīrās

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mama drama

from: [info]virginia_rabbit
date: Maijs. 31., 2011 - 08:52 pm
#

ai, tad jau labāk pašam palikt badā :3

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


zazazumm

from: [info]zazazumm
date: Maijs. 31., 2011 - 09:00 pm
#

:DD

Atbildēt | Iepriekšējais


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Maijs. 31., 2011 - 09:49 pm
#

esmu vēl dzirdējis, ka milti jādod vinjiem eest kaadu nedeeļu, un tad var tik beidzinaat nost..

Atbildēt | Iepriekšējais


15

from: [info]15
date: Maijs. 31., 2011 - 10:03 pm
#

V.Remmerts:
"Kā es to daru? Divas nedēļas gliemežus (vīngliemežus) turu miltos - tas nav vienkārši: katru vakaru tos individuali notīru, nomazgāju, tad uzberu plānu kārtiņu miltu, ielaižu tajos gliemežus, pārlieku ar mali, lai neaizmūk. Viņi tādā veidā attīrās, līdz no viņiem ārā nāk trauslas spiriņas - baltas kā nūdeles, kas uzreiz sabirst, paši gliemeži arī izskatās gaišāki. Tad lieku tos piena peldē, dienā mainu pienu reizes sešas, jo nedrīkst saskābt. Tad nu gan tie ir tik priecīgi kā kamieļi, kas piedzērušies. Viņi (ar azartu) izskatās īpaši veselīgi un jautri, gandrīz smejas. Un tad nāk skumjākais - es tos nogalinu. (..) Tātad, es tos attīru no gļotām, tad ar visiem vākiem - vārošā ūdenī ar garšvielām iekšā uz kādām 5 minūtēm. Kad tie padzisuši, uzmanīgi jāizņem no vākiem laukā, lai neirauj astītes, tad atliek pagatavot kā vien vēlies - a la Bourgogne, a la Provence.."

Atbildēt | Diskusija


mama drama

from: [info]virginia_rabbit
date: Maijs. 31., 2011 - 10:09 pm
#

paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


Karstā latviete

from: [info]implozija
date: Maijs. 31., 2011 - 11:11 pm
#

roflmao!! :))

Atbildēt | Iepriekšējais