Latvija vs citas valstis
« previous entry | next entry »
Mar. 7., 2011 | 03:40 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa
dārgie cibiņi, kas ir dzīvojuši/kādu ilgāku laiku uzturējušies ārzemēs,
pastāstiet, lūdzu, par lietām, kas tomēr LV ir labākas / sakārtotākas / draudzīgākas! derēs arī lietas, kas atšķiras konkrētas pilsētas līmenī, nutur, piem, sabiedriskais transports utml.
gribu savākt viedokļus, ka nav viss tik slikti :)
pastāstiet, lūdzu, par lietām, kas tomēr LV ir labākas / sakārtotākas / draudzīgākas! derēs arī lietas, kas atšķiras konkrētas pilsētas līmenī, nutur, piem, sabiedriskais transports utml.
gribu savākt viedokļus, ka nav viss tik slikti :)
from:
le_minga
date: Mar. 7., 2011 - 06:49 pm
#
/kaut gan pēdējā laikā arī LV aizvienvairāk E ēdienos atronams... bet ir pozitīva tendence: cilvēki sāk pievērst uzmanību ēdiena kvalitātei, BIO statusam utt./
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
freakart
date: Mar. 7., 2011 - 06:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Mar. 7., 2011 - 06:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
komeeta_naak
date: Mar. 7., 2011 - 06:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
freakart
date: Mar. 7., 2011 - 07:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
spuldziite
date: Mar. 7., 2011 - 07:07 pm
#
mēs savējo turam ledusskapī. un apēdas ātri, bet nu, 4dienā prikta maize svētdienā vēl nekad nav bijusi sapelējusi. un i vinealga, bio vai aldi tostermaize vai beķera rudzu maize.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Mar. 7., 2011 - 07:39 pm
#
pirmā (tāpat saldskābmaize) glabājas ilgi, līdz sakalst...
baltā sāk pelēt, ja maisiņā turēta tiek - un diezgan žigli...
obwohl - varbūt tev taisnība... neatceros, ka bērnībā baltmaizīte tik ātri saziedējusi būtu: jo ķīmiskāka, jo ātrāk iespējams...
saķīmiķots piens toch vairs nesaskābst/nesarūgst: paliek rūgts un sāk smirdēt...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
spuldziite
date: Mar. 7., 2011 - 07:59 pm
#
bet piens, eh, nedzeru! :D tāpēc pat tā īsti nezinu, kā tam nesaskābušam jāgaršo. :D
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
crescendo
date: Mar. 8., 2011 - 09:23 am
#
Bērnībā tak maizi glabāja koka kastēs, nevis celofāna maisiņos - tāpēc arī nepelēja.
Cepot baltmaizi pašam, bez visiem E, bet ar sviestu, pienu un medu stāv apmēram 4 dienas, ne kalst, ne pelē. Ja cep tikai ar ūdeni, tad, protams, sakalst ātrāk. I viss.
Atbildēt | Iepriekšējais