Mar. 7., 2011 | 07:39 pm
No:: le_minga
nu ir atšķirība rupjmaize vai baltmaize ;)
pirmā (tāpat saldskābmaize) glabājas ilgi, līdz sakalst...
baltā sāk pelēt, ja maisiņā turēta tiek - un diezgan žigli...
obwohl - varbūt tev taisnība... neatceros, ka bērnībā baltmaizīte tik ātri saziedējusi būtu: jo ķīmiskāka, jo ātrāk iespējams...
saķīmiķots piens toch vairs nesaskābst/nesarūgst: paliek rūgts un sāk smirdēt...
pirmā (tāpat saldskābmaize) glabājas ilgi, līdz sakalst...
baltā sāk pelēt, ja maisiņā turēta tiek - un diezgan žigli...
obwohl - varbūt tev taisnība... neatceros, ka bērnībā baltmaizīte tik ātri saziedējusi būtu: jo ķīmiskāka, jo ātrāk iespējams...
saķīmiķots piens toch vairs nesaskābst/nesarūgst: paliek rūgts un sāk smirdēt...