Mar. 8., 2011 | 09:23 am
No:: crescendo
Ja maizi glabā maisiņā, kur no maizes iztvaiko ūdens un pats maisiņš ir mitrs, tad maize sapelē.
Bērnībā tak maizi glabāja koka kastēs, nevis celofāna maisiņos - tāpēc arī nepelēja.
Cepot baltmaizi pašam, bez visiem E, bet ar sviestu, pienu un medu stāv apmēram 4 dienas, ne kalst, ne pelē. Ja cep tikai ar ūdeni, tad, protams, sakalst ātrāk. I viss.
Bērnībā tak maizi glabāja koka kastēs, nevis celofāna maisiņos - tāpēc arī nepelēja.
Cepot baltmaizi pašam, bez visiem E, bet ar sviestu, pienu un medu stāv apmēram 4 dienas, ne kalst, ne pelē. Ja cep tikai ar ūdeni, tad, protams, sakalst ātrāk. I viss.