Latvija vs citas valstis
« previous entry | next entry »
Mar. 7., 2011 | 03:40 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa
dārgie cibiņi, kas ir dzīvojuši/kādu ilgāku laiku uzturējušies ārzemēs,
pastāstiet, lūdzu, par lietām, kas tomēr LV ir labākas / sakārtotākas / draudzīgākas! derēs arī lietas, kas atšķiras konkrētas pilsētas līmenī, nutur, piem, sabiedriskais transports utml.
gribu savākt viedokļus, ka nav viss tik slikti :)
pastāstiet, lūdzu, par lietām, kas tomēr LV ir labākas / sakārtotākas / draudzīgākas! derēs arī lietas, kas atšķiras konkrētas pilsētas līmenī, nutur, piem, sabiedriskais transports utml.
gribu savākt viedokļus, ka nav viss tik slikti :)
from: le_minga
date: Mar. 7., 2011 - 07:39 pm
#
pirmā (tāpat saldskābmaize) glabājas ilgi, līdz sakalst...
baltā sāk pelēt, ja maisiņā turēta tiek - un diezgan žigli...
obwohl - varbūt tev taisnība... neatceros, ka bērnībā baltmaizīte tik ātri saziedējusi būtu: jo ķīmiskāka, jo ātrāk iespējams...
saķīmiķots piens toch vairs nesaskābst/nesarūgst: paliek rūgts un sāk smirdēt...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spuldziite
date: Mar. 7., 2011 - 07:59 pm
#
bet piens, eh, nedzeru! :D tāpēc pat tā īsti nezinu, kā tam nesaskābušam jāgaršo. :D
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Mar. 8., 2011 - 09:23 am
#
Bērnībā tak maizi glabāja koka kastēs, nevis celofāna maisiņos - tāpēc arī nepelēja.
Cepot baltmaizi pašam, bez visiem E, bet ar sviestu, pienu un medu stāv apmēram 4 dienas, ne kalst, ne pelē. Ja cep tikai ar ūdeni, tad, protams, sakalst ātrāk. I viss.
Atbildēt | Iepriekšējais