olas oliņas :D

« previous entry | next entry »
Feb. 3., 2011 | 11:57 am
posted by: jaranga in pajautaa

Tātad ir ~40 olas, ko no viņām var uztaisīt,lai nav jākrāmējās ar miljons receptēm? (neskaitot pildītas olas, omletes) pašreiz top 3- vafeles, biskvīta rulete un saldējums..
Ir vēl kādas idejas?
Paldies!! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

from: [info]hartmann
date: Feb. 3., 2011 - 12:02 pm
#

creme brulee

Atbildēt | Diskusija


from: [info]jaranga
date: Feb. 3., 2011 - 01:33 pm
#

jā,bet tur baigi jākrāmējas un vaig daudz pienu un cukuru un saldo krējumu tonnu :D

Atbildēt | Iepriekšējais


kreiza

from: [info]kreiza
date: Feb. 3., 2011 - 12:02 pm
#

Peldošās salas :)

Atbildēt | Diskusija


miiljo_stundinj

from: [info]miiljo_stundinj
date: Feb. 3., 2011 - 12:12 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]jaranga
date: Feb. 3., 2011 - 01:34 pm
#

ak bērnības trauma :D

Atbildēt | Iepriekšējais


mur

from: [info]mur
date: Feb. 3., 2011 - 12:05 pm
#

Olu liķieris dzeltenumiem un olbaltumu cepumi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kaukau
date: Feb. 3., 2011 - 02:13 pm
#

tiem bezē traki maz vajag. man ar 3 baltumiem pilna krāsns. toties jācep ilgi, pusotra stunda vismaz

Atbildēt | Iepriekšējais


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Feb. 3., 2011 - 12:20 pm
#

spānu saldo ēdienu "Flāns". Vēl nepieciešams piens, cukurs, drusku (vairāk smaržai) kanēlis, mazliet karameles sīrums, karstumizturīgi trauciņi un cepeškrāsns.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]jaranga
date: Feb. 3., 2011 - 01:34 pm
#

ō,varbūt vari iemest receptīti? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Feb. 3., 2011 - 04:00 pm
#

ņem karstumizturīgos trauciņus, kuriem vēlams būt tik lieliem kā jogurta trauki. Ja lielāki, vai mazāki, tad savkart varie ar piena un parējo sastāvdaļu daudzumu. Tatad, cik olas, tik trauciņu piena. Uz katru olu viena karote ēdamkarote cukura un šķipsniņa kanēļā. Visu labi saputo. Tad katra glāzītes dibena iespiež karameles sīrupu - pavisam maz, tikai ta, lai dibenu nosedz, un ar pavarnīcu lej virsū sakulto masu. Kad visas glāzes pilnas, tad liek tās ūdens pelde un iekša cepeškrasnī. Uz gradiem 150 -170. Ilgums atkarīgs no trauku dziļuma, bet vidēji tam vajadzētu būt min 30. Skaties, kad trauku saturs sarecējis. Kad viss gatavs, tad ieleik vel uz kadu laiciņu ledusskapī. Pasniedz apgāztā, izkratītā veidā uz šķīvīša:)
http://www.google.lv/images?hl=lv&source=imghp&q=flan&btnG=Mekl%C4%93t+att%C4%93lus&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]jaranga
date: Feb. 4., 2011 - 11:59 am
#

ā, jā,esmu viņu ēdusi, tikai nezinaju ka tas ir spāņu un kā viņš saucās. Šausmigi garšīgs :)
Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]grace_kelvin
date: Feb. 3., 2011 - 12:22 pm
#

jā,es ar gribēju teikt-olu liķieri... ļooti garšīgs.

Atbildēt


.

from: [info]evita_
date: Feb. 3., 2011 - 12:41 pm
#

jāa, uztaisi olu liķieri, tad es uzreiz būšu ciemos :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]jaranga
date: Feb. 3., 2011 - 01:32 pm
#

tā kā toreiz,kad mēs ar jāni "atnācām" ciemos un izdzērām visu :D

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]zero_weirdness
date: Feb. 3., 2011 - 03:31 pm
#

http://www.sieviesuklubs.lv/receptes/deserti/pavlova-zemenu-kuka/

Balerīnu kūka - viegli pagatavojama un burvīga!

Atbildēt


Jugita

from: [info]angel_girl
date: Feb. 5., 2011 - 06:33 pm
#

Biskvīta cepumi - ja grib viņus pieklājīgā daudzumā, tad daudz oliņas vajaga.

Atbildēt