Feb. 3., 2011 | 04:00 pm
No:: auksts_entelekt
ņem karstumizturīgos trauciņus, kuriem vēlams būt tik lieliem kā jogurta trauki. Ja lielāki, vai mazāki, tad savkart varie ar piena un parējo sastāvdaļu daudzumu. Tatad, cik olas, tik trauciņu piena. Uz katru olu viena karote ēdamkarote cukura un šķipsniņa kanēļā. Visu labi saputo. Tad katra glāzītes dibena iespiež karameles sīrupu - pavisam maz, tikai ta, lai dibenu nosedz, un ar pavarnīcu lej virsū sakulto masu. Kad visas glāzes pilnas, tad liek tās ūdens pelde un iekša cepeškrasnī. Uz gradiem 150 -170. Ilgums atkarīgs no trauku dziļuma, bet vidēji tam vajadzētu būt min 30. Skaties, kad trauku saturs sarecējis. Kad viss gatavs, tad ieleik vel uz kadu laiciņu ledusskapī. Pasniedz apgāztā, izkratītā veidā uz šķīvīša:)
http://www.google.lv/images?hl=lv&source=imghp&q=flan&btnG=Mekl%C4%93t+att%C4%93lus&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=
http://www.google.lv/images?hl=lv&source=imghp&q=flan&btnG=Mekl%C4%93t+att%C4%93lus&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=