Reklāma

« previous entry | next entry »
Dec. 28., 2010 | 11:13 am
posted by: kristerise in pajautaa

Labdien!
Varbūt kāds var ieteikt kādu efektīvu veidu, kā var reklamēt/popularizēt tulkošanas kantori?
Ja ir iespējams uzreiz norādīt aptuvenās izmaksas, būšu ļoti pateicīga!
Garus piedāvājumus var sūtīt uz latvia [at]languagemaster.lv

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Fjokla

from: [info]fjokla
date: Dec. 28., 2010 - 11:26 am
#

:D

Atbildēt


MaKo

from: [info]mako
date: Dec. 28., 2010 - 11:31 am
#

Ļauj minēt - ieteikums vērsties kādā reklāmistu kantorī tiks noraidīts finansiālu apsvērumu dēļ?
Labi, še viena ideja par brīvu - visur, kur uz Rīgas sētām un sienām X Y un vēl viens mainīgais, vai kāds cits sauklis ne latviski - pievienot glītu, akurātu tulkojumu ar kantora adreses norādī'jumu blakus.

Atbildēt


from: [info]digna
date: Dec. 28., 2010 - 12:12 pm
#

Draugiem.lv bija kaut kāda iespēja, ka var atlasīt mērķauditoriju un tad tiem rādās lapā Tava reklāma un maksa laikam bija 5(?) santīmi par vienu cilvēku.

Var pats uztaisīt vai kādiem paziņām uzprasīt, lai uztaisa vienkāršu baneri, protams, ieteicams, lai tas, kurš taisa, kaut ko no tā saprot, tad ievietot visādos inboksos uc.

Uztaisa flaijerus un pa kādam (ne čupām) nemanāni atstāj dažādās iestādēs, met pastkastēs (par ko var norauties no tādiem kā es! :D) utt.

Atbildēt


from: [info]anonims
date: Dec. 28., 2010 - 01:29 pm
#

atlasi savu mērķauditoriju, atlasi medijus, kurus tā patērē. izdomā interesantu un pārliecinošu veidu, kā uzsākt komunikāciju. izdari to.

par mērķauditoriju. ja tev prātā - visi, kam vajag tulkojumu - tu haltūrē. tualetes papīru lieto visi, kas liek kluci, bet reklāmas ir vērstas uz..? iedziļinies auditorijā, kas tam liekas smieklīgs, ko tas saprot, kādā līmenī ar to runāt.

veidojot interneta komunikāciju, t.i. text ads vai bannerus vai jebko citu, svarīgi parūpēties par to uz kurieni tā vedīs - web lapu. un jums vēl ir krietns darbs darāms tur.

protams, svarīgi ir strādāt ļoti rūpīgi ar esošajiem klientiem. konvertēt viņus no vienkaršī klientiem uz ļoti laimīgiem un apmierinātiem klientiem. pozitīva komunikācija, sīkas detaļas, personīga attieksme. un viņi noteikti ieteiks jūs saviem paziņām, draugiem un biznesa partneriem, ja kāds taujās pēc tulkošanas biroja.

reklāmas saturs. pamanāms. nodod savu vēstījumu cilvēkam interesantā, intriģējošā veidā. nesarežģī, bet nepadari to prastu ar "tulkojam pa 5 lati lpp. raksti uz blabla@inbox.lv vai sūti ziņu uz peidžeri."

protams, esi gatavs par to maksāt.

alternatīva:

izmanto ppc text ads un ceri uz veiksmi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kristerise
date: Dec. 28., 2010 - 02:52 pm
#

paldies par ieteikumu.
Jātaisa breinstormings ar vadību ar šo tēmu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Dec. 28., 2010 - 06:33 pm
#

Āpskatot tirgus situāciju, tad tulkošanas kantoru pakalpojumus visbiežāk izmanto juridiskas, nevis privātas personas, attiecīgi jāspecializējas uz uzņēmumiem, nevis 'uz visiem draugos', kā te daži ieteica. Sagatavot konkrētus piedāvājumus un sūtīt tos firmām, iet pašiem runāt utt, jo tie arī būs tie klienti. To sauc arī par 'klientu piesaistīšanu' un to parasti atdala no reklamēšanas.

Atbildēt


Galvenais Sistēmas Vergs -- King of the Jesusphone

from: [info]bh
date: Dec. 29., 2010 - 01:51 am
#

Nopērc LV spamlisti un sūti visiem spamu (izdauzītos logus un lauzto žokli ierēķini tāmē).

Atbildēt