« previous entry | next entry »
Dec. 27., 2010 | 09:38 pm
posted by: never_mind in pajautaa
ieteikumi kādām garšīgām un mazliet interesantākām svētku uzkodām, salātiem?
Ar mazliet interesantākām domāts ne rosols :)
Ideālā variantā - ātri uztaisāmi, bez ķēpīgas ēšanas, lai nav arī astronomiskās cenās (kaviārds, trifeles utt :D)
Ar mazliet interesantākām domāts ne rosols :)
Ideālā variantā - ātri uztaisāmi, bez ķēpīgas ēšanas, lai nav arī astronomiskās cenās (kaviārds, trifeles utt :D)
from: vilkate
date: Dec. 27., 2010 - 09:51 pm
#
Atbildēt
from: auksts_entelekt
date: Dec. 27., 2010 - 09:53 pm
#
Otrs variants:sadur uz zobbakstāmā:vīnoga, bree siera gabals, vai melone un siers, vai ābols un siers.
Atbildēt | Diskusija
from: faded
date: Dec. 27., 2010 - 10:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Dec. 27., 2010 - 10:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Dec. 27., 2010 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tvarj
date: Dec. 27., 2010 - 11:12 pm
#
sk. kreejums + karija pulveris + citrona sula + saals + cukurs nedaudz
shitaa ir bezdieviigaa, bet noder tusinjos, kad nekas cits nav pa rokai - sk. kreejums + majoneeze + kechups. sev garshojoshaas proporcijaas.
nu un veel, protams vnk sk, kreejums + garšaugi + ķiploks un kāda universālā garšviela.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Dec. 27., 2010 - 09:57 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: nxn
date: Dec. 27., 2010 - 10:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tvarj
date: Dec. 27., 2010 - 10:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nxn
date: Dec. 27., 2010 - 10:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: auksts_entelekt
date: Dec. 27., 2010 - 10:02 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: nxn
date: Dec. 27., 2010 - 10:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: _maardza_
date: Dec. 27., 2010 - 11:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: neverklever
date: Dec. 27., 2010 - 10:10 pm
#
rukolas salātu lapiņas (rimčikā tādos safasētos maisiņos ir)(negriež)
sagriezts apelsīns x2 (tā, ka vienu daiviņu griež us pusēm- tik lielos gabalos)
divi/trīs avokado (atkarībā no tā cik sātīgi grib) (sagriezti šķēlītēs)
sauja apgrauzdētu ciedru riekstu
mērcīte salātiem taisās no jebkādas eļļa (ideāli valriekstu), biš citronu sulas, biš ābolu etiķa, sāls, pipariem, un pūdercukura ko visu jauc atsevišķā bļodiņā visu laiku garšojot un cenšoties pēc savas gaumes uztapināt
Atbildēt
from: nxn
date: Dec. 27., 2010 - 10:19 pm
#
vai kabac īšus (sīks nosauca par viltotām sēnēm)- sagriež apm. 1-2 cm biezas sķēles, virsū maltās gaļas masa (kā kotletēm, tik bik pikantāka), tad plāna šķēle tomāta, sāls un šķēle siera. cep minūtes 30.
Atbildēt
from: nxn
date: Dec. 27., 2010 - 10:22 pm
#
fiksi sacep vistu akniņas (attīrītas no cīpslām), satin bekona šķēlītēs un sasprauž ar zobu bakstāmo (koka), tad cepeškrāsnī, kamēr bekons sacepies.
Atbildēt | Diskusija
from: nxn
date: Dec. 27., 2010 - 10:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: never_mind
date: Dec. 27., 2010 - 10:37 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: ho_tai
date: Dec. 28., 2010 - 12:21 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pneimonija
date: Dec. 28., 2010 - 12:45 pm
#
Atbildēt