pajautaa

karbonāde

« previous entry | next entry »
Sep. 18., 2010 | 10:37 am
posted by: starsailor in pajautaa

Ir paprāvs cūkgaļas karbonādes gabals, ko interesantu pagatavot no tā, izņemot tradicionālās karbonādes vai gaļas mērci?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Sep. 18., 2010 - 11:15 am
#

Cepeti, pildītu cepeti, cepeti mīklā, smalkās šķēlēs sagriež gaļu, panē miltos, uz otras pannas apcep sēnes sviestā, uzliek uz gaļas gabala un gatavs.

Atbildēt


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Sep. 18., 2010 - 11:19 am
#

var iemarinēt, piemēram, šašlika veidā.

pie reizes arī nedaudz palielināsies uzglabāšanas laiks.

Atbildēt


MaKo

from: [info]mako
date: Sep. 18., 2010 - 11:20 am
#

Gulašs,šašliks,bužeņina...

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 18., 2010 - 12:23 pm
#

bužeņina?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Sep. 18., 2010 - 12:40 pm
#

Ņemam gaļas kluci, bagātīgi appiparojam, apsālām, apgaršvielojam, ieduram caurumiņusvisapkārt, kuros sabāžām ķiploka gabaliņus, ietinam kārtīgi folijā un cepam cepeškrāsnī.
Kad gatavs, ļaujam atdzist, griežam šķēlītēs un ēdam ar maizi :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


.

from: [info]kaplacis
date: Sep. 18., 2010 - 04:37 pm
#

bože, ņina!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Sep. 19., 2010 - 12:02 am
#

Kapu lācis..

Atbildēt | Iepriekšējais


Zīle

from: [info]mulana
date: Sep. 18., 2010 - 11:30 am
#

karbonādes salātus.

Atbildēt


Ervīns

from: [info]freakart
date: Sep. 18., 2010 - 11:42 am
#

satin rullīšos kur iekšā ir siers un sēnes un cep krāsnī.

Atbildēt


E=mc^2

from: [info]kartona_kaste
date: Sep. 18., 2010 - 11:45 am
#

sataisi to, kas tev bildite :D:D:D:D

Atbildēt | Diskusija


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Sep. 18., 2010 - 12:07 pm
#

+!!
esmu pārsiekalojusies. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 18., 2010 - 12:25 pm
#

jautājums prasa tematisku bildi! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Andris

from: [info]degeneralis
date: Sep. 18., 2010 - 12:31 pm
#

Viens variants:

Apliet ar Vorčeseršīras mērci, ierīvēt garšvielas (piem. piparus, salviju un vēl kaut ko, kas patīk), ietīt folijā, visu ielikt krāsnī un zem ēdiena novietot trauku ar ūdeni. Cūkgaļu šādā veidā jācep 1-2 stundas (neatceros precīzi, bet ik pa brīdim jau var paskatīties, vai ir gatava).

Šī recepte ar liellopa gabalu ir vienkārši dievīga, ar cūkgaļu tikai fantastiska. Klāt - pēc gaumes, kartupeļu biezenis ar kaut kādu mērcīti (piem. sarkanvīna mērci) ļoti labi der klāt.

Atbildēt


Andris

from: [info]degeneralis
date: Sep. 18., 2010 - 12:34 pm
#

Mēs arī labu cūkgaļu esam gatavojuši līdzīgi, kā steiku. Sagriež steikveidīgos gabalos, kādu diennakti iemarinē (čilī-sojasmērcu-sinepju marināde ļoti labi garšoja), tad cep uz pannas (uz lielu uguni) tāpat, kā liellopa steiku.

Atbildēt


riexta

from: [info]riexta
date: Sep. 18., 2010 - 01:16 pm
#

es noteikti saceptu gabaliņos uz pannas, kur pirms tam jau sacepti sīpoli un ķiploki. liktu stilka traukā, pa virsu uzgrieztu ripiņās kartupeļus, tomātus un aplietu ar dzintara sieriņa un saldā krējuma mērcīti... Liktu visu cepeškrāsnī uz kādu pusotru stundu.

Atbildēt