pajautaa

karbonāde

« previous entry | next entry »
Sep. 18., 2010 | 10:37 am
posted by: starsailor in pajautaa

Ir paprāvs cūkgaļas karbonādes gabals, ko interesantu pagatavot no tā, izņemot tradicionālās karbonādes vai gaļas mērci?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Andris

from: [info]degeneralis
date: Sep. 18., 2010 - 12:31 pm
#

Viens variants:

Apliet ar Vorčeseršīras mērci, ierīvēt garšvielas (piem. piparus, salviju un vēl kaut ko, kas patīk), ietīt folijā, visu ielikt krāsnī un zem ēdiena novietot trauku ar ūdeni. Cūkgaļu šādā veidā jācep 1-2 stundas (neatceros precīzi, bet ik pa brīdim jau var paskatīties, vai ir gatava).

Šī recepte ar liellopa gabalu ir vienkārši dievīga, ar cūkgaļu tikai fantastiska. Klāt - pēc gaumes, kartupeļu biezenis ar kaut kādu mērcīti (piem. sarkanvīna mērci) ļoti labi der klāt.

Atbildēt