degeneralis

Sep. 18., 2010 | 12:31 pm
No:: degeneralis

Viens variants:

Apliet ar Vorčeseršīras mērci, ierīvēt garšvielas (piem. piparus, salviju un vēl kaut ko, kas patīk), ietīt folijā, visu ielikt krāsnī un zem ēdiena novietot trauku ar ūdeni. Cūkgaļu šādā veidā jācep 1-2 stundas (neatceros precīzi, bet ik pa brīdim jau var paskatīties, vai ir gatava).

Šī recepte ar liellopa gabalu ir vienkārši dievīga, ar cūkgaļu tikai fantastiska. Klāt - pēc gaumes, kartupeļu biezenis ar kaut kādu mērcīti (piem. sarkanvīna mērci) ļoti labi der klāt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: