karbonāde
« previous entry | next entry »
Sep. 18., 2010 | 10:37 am
posted by: starsailor in pajautaa
Ir paprāvs cūkgaļas karbonādes gabals, ko interesantu pagatavot no tā, izņemot tradicionālās karbonādes vai gaļas mērci?
from: esmansev
date: Sep. 18., 2010 - 11:15 am
#
Atbildēt
from: veed_logs
date: Sep. 18., 2010 - 11:19 am
#
pie reizes arī nedaudz palielināsies uzglabāšanas laiks.
Atbildēt
from: mako
date: Sep. 18., 2010 - 11:20 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Sep. 18., 2010 - 12:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mako
date: Sep. 18., 2010 - 12:40 pm
#
Kad gatavs, ļaujam atdzist, griežam šķēlītēs un ēdam ar maizi :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kaplacis
date: Sep. 18., 2010 - 04:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mako
date: Sep. 19., 2010 - 12:02 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mulana
date: Sep. 18., 2010 - 11:30 am
#
Atbildēt
from: freakart
date: Sep. 18., 2010 - 11:42 am
#
Atbildēt
from: kartona_kaste
date: Sep. 18., 2010 - 11:45 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: nenoteiksme
date: Sep. 18., 2010 - 12:07 pm
#
esmu pārsiekalojusies. :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Sep. 18., 2010 - 12:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: degeneralis
date: Sep. 18., 2010 - 12:31 pm
#
Apliet ar Vorčeseršīras mērci, ierīvēt garšvielas (piem. piparus, salviju un vēl kaut ko, kas patīk), ietīt folijā, visu ielikt krāsnī un zem ēdiena novietot trauku ar ūdeni. Cūkgaļu šādā veidā jācep 1-2 stundas (neatceros precīzi, bet ik pa brīdim jau var paskatīties, vai ir gatava).
Šī recepte ar liellopa gabalu ir vienkārši dievīga, ar cūkgaļu tikai fantastiska. Klāt - pēc gaumes, kartupeļu biezenis ar kaut kādu mērcīti (piem. sarkanvīna mērci) ļoti labi der klāt.
Atbildēt
from: degeneralis
date: Sep. 18., 2010 - 12:34 pm
#
Atbildēt
from: riexta
date: Sep. 18., 2010 - 01:16 pm
#
Atbildēt