Baklažāni
« previous entry | next entry »
Jun. 9., 2010 | 05:11 pm
posted by: nausee in pajautaa
Laba diena!
Varbūt kādam zināma kāda garšīga un vēlams vienkārša recepte, kā pagatavot baklažānus?
Paldies iepriekš...
P.S.Nederēs tādas, kur izmantojama cepeškrāsns, jo pašlaik mājās tāda nav atrodama. :) :(
from: casiopea
date: Jun. 9., 2010 - 05:29 pm
#
tomáti baklazáni burkáni un sípoli, visu sagriez strémelés un sacep uz pannas piejauc ja vélas klát malto galju sáli un piparus un iemaisa vakardienas makaronus un rísus.
Atbildēt | Diskusija
from: dominika
date: Jun. 9., 2010 - 05:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzhindzhera
date: Jun. 9., 2010 - 05:43 pm
#
apcep uz pannas, vislabāk olīveļļā, un noliek kaut kur notecināties (es parasti lieku uz papīra dvieļa)
nu un tad var izpausties - viskautko saliek starp šķēlēm - tomāti, siers, sīpoli, šķēlītes apcepti cukini (bet pavisam maziņi), neaizmirsti baziliku! un tad to baklažānu kārtojumu uzliek uz pannas un minūtes 10 pacep, lai siers izkūst.
vēl var baklažānu sagriezt kubiņos (nu tādos 2x2) apkaisa ar sāli, lai notek šķidrums. pa to laiku jāuzvāra makaroni. mozzarellas sieru sagriež kubiņos, tomātus (var arī vēl pielikt papriku) sagriež tāpat kubiņos, pierīvē ķiploku, un tad to visu samaisa ar izvārītiem makaroniem.
Atbildēt
from: dominika
date: Jun. 9., 2010 - 05:43 pm
#
Atbildēt
from: freakart
date: Jun. 9., 2010 - 06:27 pm
#
nav īsti otrais ēdiens, bet garda un sātīga uzkoda gan sanāk.
Atbildēt | Diskusija
from: kreiza
date: Jun. 9., 2010 - 07:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: krokomots
date: Jun. 10., 2010 - 12:14 am
#
:)
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Jun. 10., 2010 - 10:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nausee
date: Jun. 11., 2010 - 01:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais