dzhindzhera

Jun. 9., 2010 | 05:43 pm
No:: dzhindzhera

baklažānu sagriež gareniskās šķēlēs (apmēram pirskta resnumā) apkaisa ar sāli, lai notek sula (kādas minūtes 30 jāpatur)
apcep uz pannas, vislabāk olīveļļā, un noliek kaut kur notecināties (es parasti lieku uz papīra dvieļa)
nu un tad var izpausties - viskautko saliek starp šķēlēm - tomāti, siers, sīpoli, šķēlītes apcepti cukini (bet pavisam maziņi), neaizmirsti baziliku! un tad to baklažānu kārtojumu uzliek uz pannas un minūtes 10 pacep, lai siers izkūst.

vēl var baklažānu sagriezt kubiņos (nu tādos 2x2) apkaisa ar sāli, lai notek šķidrums. pa to laiku jāuzvāra makaroni. mozzarellas sieru sagriež kubiņos, tomātus (var arī vēl pielikt papriku) sagriež tāpat kubiņos, pierīvē ķiploku, un tad to visu samaisa ar izvārītiem makaroniem.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: