siers, fotosoma, ierāmēšana
« previous entry | next entry »
Jan. 27., 2010 | 12:14 pm
posted by: inese_tk in pajautaa
1) kāds ir mēģinājis un variējis ar dārgā Filadelfijas siera aizvietošanu ar kautkādu lētāku sieru, cepot siera kūku? kurš būtu līdzīgākais un labākais?
2) kur centrā meklēt fotosomas? mazajos veikaliņos pārsvarā manītas tikai mazajiem kabatas ziepjutrauciņiem, bet man vajag bišķi lielākam ziepjutraukam.
3) un vēl - kur centrā veic lētākos un kvalitatīvākos ierāmēšanas darbus? man vajadzētu vienkāršā koka rāmī ierāmēt apm. 30x50 cm lielu eļļas gleznu.
paldies, par noderīgajiem ieteikumiem. novēlu, lai Jums visiem silti un tā.
UPD: vai kādi Jūs šodien jauki, ļoti jēdzīgas un patiešām noderīgas atbildes! milzumliels paldies!!!
2) kur centrā meklēt fotosomas? mazajos veikaliņos pārsvarā manītas tikai mazajiem kabatas ziepjutrauciņiem, bet man vajag bišķi lielākam ziepjutraukam.
3) un vēl - kur centrā veic lētākos un kvalitatīvākos ierāmēšanas darbus? man vajadzētu vienkāršā koka rāmī ierāmēt apm. 30x50 cm lielu eļļas gleznu.
paldies, par noderīgajiem ieteikumiem. novēlu, lai Jums visiem silti un tā.
UPD: vai kādi Jūs šodien jauki, ļoti jēdzīgas un patiešām noderīgas atbildes! milzumliels paldies!!!
from: pelican
date: Jan. 27., 2010 - 12:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: _g
date: Jan. 27., 2010 - 12:27 pm
#
drošvien kaut ko sajaukuši tajā lapā.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: cep gan!
from: pelican
date: Jan. 27., 2010 - 12:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: antuanete
date: Jan. 27., 2010 - 12:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
cep gan!
from: inese_tk
date: Jan. 27., 2010 - 12:32 pm
#
1,5 paciņas selgas cepumu
3 paciņas Filadelfijas siera (treknā, bez piedevām)
2 olas
glāze cukurs
3 ēd.k. miltu
>sviestu sasilda līdz istabas temp.
>cepumus smalki sasmalcina (gandrīz kā miltus)
>no sviesta un cepumiem samīca mīklu, ko ieklā ar cepamo papīru izklātas apaļās veidnes apakšā
>svieru, olas culuru miltus samaisa viendabīgā masā
>liek virs cepumu mīklās, izlīdzina
>var likt pa virsu augļus (svaigus vai kompota)
>cep 200 C ~30 - 40 min.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: cep gan!
from: antuanete
date: Jan. 27., 2010 - 12:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Jan. 27., 2010 - 12:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: melpomene
date: Jan. 27., 2010 - 12:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais