cep gan!
Jan. 27., 2010 | 12:32 pm
No:: inese_tk
2/3 paciņas sviesta
1,5 paciņas selgas cepumu
3 paciņas Filadelfijas siera (treknā, bez piedevām)
2 olas
glāze cukurs
3 ēd.k. miltu
>sviestu sasilda līdz istabas temp.
>cepumus smalki sasmalcina (gandrīz kā miltus)
>no sviesta un cepumiem samīca mīklu, ko ieklā ar cepamo papīru izklātas apaļās veidnes apakšā
>svieru, olas culuru miltus samaisa viendabīgā masā
>liek virs cepumu mīklās, izlīdzina
>var likt pa virsu augļus (svaigus vai kompota)
>cep 200 C ~30 - 40 min.
1,5 paciņas selgas cepumu
3 paciņas Filadelfijas siera (treknā, bez piedevām)
2 olas
glāze cukurs
3 ēd.k. miltu
>sviestu sasilda līdz istabas temp.
>cepumus smalki sasmalcina (gandrīz kā miltus)
>no sviesta un cepumiem samīca mīklu, ko ieklā ar cepamo papīru izklātas apaļās veidnes apakšā
>svieru, olas culuru miltus samaisa viendabīgā masā
>liek virs cepumu mīklās, izlīdzina
>var likt pa virsu augļus (svaigus vai kompota)
>cep 200 C ~30 - 40 min.