pajautaa

siers, fotosoma, ierāmēšana

« previous entry | next entry »
Jan. 27., 2010 | 12:14 pm
posted by: inese_tk in pajautaa

1) kāds ir mēģinājis un variējis ar dārgā Filadelfijas siera aizvietošanu ar kautkādu lētāku sieru, cepot siera kūku? kurš būtu līdzīgākais un labākais?
2) kur centrā meklēt fotosomas? mazajos veikaliņos pārsvarā manītas tikai mazajiem kabatas ziepjutrauciņiem, bet man vajag bišķi lielākam ziepjutraukam.
3) un vēl - kur centrā veic lētākos un kvalitatīvākos ierāmēšanas darbus? man vajadzētu vienkāršā koka rāmī ierāmēt apm. 30x50 cm lielu eļļas gleznu.

paldies, par noderīgajiem ieteikumiem. novēlu, lai Jums visiem silti un tā.

UPD: vai kādi Jūs šodien jauki, ļoti jēdzīgas un patiešām noderīgas atbildes! milzumliels paldies!!!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {27}

spriidiic

from: [info]spriidiic
date: Jan. 27., 2010 - 12:19 pm
#

1) Tiko taisijam sushi ar karuma "svaigo sieru" jo nebija Maxima Filadelfijas siers, konsistence lidziga un garsha ari , protams filadelfijas garshigs, bet nez vai cepot ir kautkada starpiba

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 27., 2010 - 12:20 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


pelican

from: [info]pelican
date: Jan. 27., 2010 - 12:23 pm
#

to kūku necep!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pelican

Re: cep gan!

from: [info]pelican
date: Jan. 27., 2010 - 12:34 pm
#

nejauciet man te visu pasaules kārtību, ja!

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jan. 27., 2010 - 12:27 pm
#

Kā nu kuru, ir siera kūkas, kuras cep.

Atbildēt | Iepriekšējais


*

cep gan!

from: [info]inese_tk
date: Jan. 27., 2010 - 12:32 pm
#

2/3 paciņas sviesta
1,5 paciņas selgas cepumu
3 paciņas Filadelfijas siera (treknā, bez piedevām)
2 olas
glāze cukurs
3 ēd.k. miltu
>sviestu sasilda līdz istabas temp.
>cepumus smalki sasmalcina (gandrīz kā miltus)
>no sviesta un cepumiem samīca mīklu, ko ieklā ar cepamo papīru izklātas apaļās veidnes apakšā
>svieru, olas culuru miltus samaisa viendabīgā masā
>liek virs cepumu mīklās, izlīdzina
>var likt pa virsu augļus (svaigus vai kompota)
>cep 200 C ~30 - 40 min.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

Re: cep gan!

from: [info]antuanete
date: Jan. 27., 2010 - 12:43 pm
#

Ja gribas samazināt izmaksas, tad šai receptē vienu paciņu siera var aizstāt ar skābo krējumu.

Atbildēt | Iepriekšējais


only after dark

from: [info]tvarj
date: Jan. 27., 2010 - 12:38 pm
#

cep gan!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]melpomene
date: Jan. 27., 2010 - 12:55 pm
#

es arī par necepšanu. un arī bez olām.

Atbildēt | Iepriekšējais


spriidiic

from: [info]spriidiic
date: Jan. 27., 2010 - 12:42 pm
#

www.karums.lv var redzet ka izskatas "Svaigais siers bez Piedevam"

Atbildēt | Iepriekšējais