pajautaa

autoskola/autovadītāja apliecība

« previous entry | next entry »
Dec. 1., 2009 | 03:21 pm
posted by: noisiite in pajautaa

Uz kuru autoskolu Tu man ieteiktu doties iegūt autovadītāja apliecību? Kāda negatīva/pozitīva pieredze ar autoskolām bijusi un kura būtu nu tā iestāde uz kuru nedoties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

efgaa

from: [info]f_g
date: Dec. 1., 2009 - 03:33 pm
#

vanags.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dailiga
date: Sep. 22., 2020 - 11:02 am
#

Un kā ar Vanagu tagad, 2020.gadā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


efgaa

from: [info]f_g
date: Sep. 22., 2020 - 11:29 am
#

Diemžēl nepateikšu... :(

Atbildēt | Iepriekšējais


millers

from: [info]millers
date: Dec. 1., 2009 - 04:06 pm
#

uz kādu, kas nav rīgā

Atbildēt


missalise

from: [info]missalise
date: Dec. 1., 2009 - 04:39 pm
#

Es mācījos Credo - nebija slikti - teoriju iemācījos ļoti labi. Bet braukšanai varu ieteikti instruktoru Normundu Kolātu - tieši viņš bija tas, kas beigu beigās palīdzēja man tikt pie tiesībām. Vari arī viņam uzprasīt par labākajām autoskolām - te viņa mājas lapa - http://www.b-kategorija.lv/lv/pakalpojumi/.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dailiga
date: Sep. 22., 2020 - 11:21 am
#

Kolāts strādā Gross. Vai Jūs ieteiktu šo skolu?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]komeeta_naak
date: Dec. 1., 2009 - 04:55 pm
#

ar mustangu pieredze ir visai pozitīva par spīti daudzajām negatīvajām atsauksmēm. liekas, ka cilvēkiem patiešām nav galvenais nosūkt pēc iespējas vairāk naudas - vismaz menedžeres ir ļoti atsaucīgas un pretimnākošas. pavisam nepateikšu, jo šobrīd tiesību likšana ir uz pauzi, bet nav ne vainas - diezgan lēti. arī teorijas pasniedzēja bija super, lai arī sākumā likās, ka būs briesmīgi.
nezinu, vai ieteiktu (jo nezinu, kas citur), bet variants nav slikts!

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Dec. 1., 2009 - 05:26 pm
#

mācījos grosā treknajos gados. neviens nečakarējās, ja neskaita mani pašu, kurai bija ar milzīgu piespiešanos jāsadod sev pa pakaļu vispār aizvilkties uz teorijas kārtošanu. Instruktors pat sūdzējās un īdēja, ko es čammājos, ka varētu sen jau kārtot tiesības, bet vēl spīdzinu šamo reizi nedēļā..

Atbildēt


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Dec. 1., 2009 - 05:32 pm
#

mācījos vanagā, ja vien pašam ir gribēšana, tad īstenībā pofig kāda autoskola. Katrā gadījumā iekš V biju ļoti apmierināta ar pasniedzējiem

Atbildēt


Lina

from: [info]29ths47h
date: Dec. 1., 2009 - 06:19 pm
#

vanags

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Dec. 5., 2009 - 10:23 pm
#

Teoriju jau iet mācīties laikam ir vairāk vai mazāk vienalga kur - ja gribēsi, tad iemācīsies, bet braukšana - tā gan ir lieta, kur labāk atrast drošu un pārbaudītu variantu :) Mācījos autoskolā Vanags un braucu pie viena instruktora, kas mani vienkārši nelaida pie eksāmena, te vienu lietu nerāda, te vēl kaut kas slikti utt. Draudzene ieteica nomainīt braukšanas instruktoru. Teica, lai ejot pie Normunda - 1x izbraukšot, tad redzēšot, ko saka. Beigās izrādījās, ka braucu labi - izbraucu ar viņu kādas 3x un viņš mani palaida uz eksāmenu - noliku ar pirmo reizi (savācu gan 5 punktus, bet tas ir sīkums). Iesaku Normundu, šeit sīkāka informācija - www.b-kategorija.lv (http://www.b-kategorija.lv)

Atbildēt