valsts svētku vakariņu ēdienkarte
« previous entry | next entry »
Nov. 10., 2009 | 01:34 pm
posted by: skuka in pajautaa
Ja jums būtu jāuztaisa valsts svētku (vai, teiksim, svētku nedēļas) ēdienkarte restorānam, - kādus ēdienus jūs uzskatītu par atbilstošiem?
from: anonīmiķis
date: Nov. 10., 2009 - 01:46 pm
#
Atbildēt
from: marija
date: Nov. 10., 2009 - 01:51 pm
#
Atbildēt
from: durka
date: Nov. 10., 2009 - 01:58 pm
#
Atbildēt
from: toadbeauty
date: Nov. 10., 2009 - 02:02 pm
#
Cūkas cepetis noteikti.
Cūku ribas ar kāpostiem.
Atbildēt
from: salsus
date: Nov. 10., 2009 - 02:08 pm
#
Tītara cepetis ar brūkleņu ievārījumu.
Rupjmaizes pudiņš.
Atbildēt | Diskusija
from: tjigra
date: Nov. 10., 2009 - 02:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: salsus
date: Nov. 10., 2009 - 02:22 pm
#
Bet protams vari saukt arī par sacepumu :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Nov. 10., 2009 - 02:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Nov. 10., 2009 - 02:28 pm
#
*Kviešu graudu putra ar baravikām
*Ķirbju krēmzupa
*Cepta foreles fileja ar spinātiem un baltmaizes biezeni
*Smiltsērkšķu sorbē
Atbildēt | Diskusija
from: tjigra
date: Nov. 10., 2009 - 02:31 pm
#
Klau, a ko Tu nepiemini asinsdesu? Lieku uz to, ka tas būtu daudz tradicionālāk nekā spināti.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Nov. 10., 2009 - 02:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Nov. 10., 2009 - 02:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Nov. 10., 2009 - 02:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zuzette
date: Nov. 10., 2009 - 02:32 pm
#
Atbildēt
from: andalusia
date: Nov. 10., 2009 - 02:33 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: tjigra
date: Nov. 10., 2009 - 02:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: andalusia
date: Nov. 10., 2009 - 06:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ld
date: Nov. 10., 2009 - 10:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: udensroze
date: Nov. 10., 2009 - 02:46 pm
#
2.saluutformas salaatus
3.karstu dzeerienu serveetu apkaart ar ledus kalnu
Atbildēt
from: puce
date: Nov. 10., 2009 - 03:18 pm
#
Konkrēti ēdieni - biezputras dažādas, miežu vispirms. Zirņi, pupas (cūku pupas, piemēram!), dažādi ēdieni no cūkgaļas. Meža gaļas ēdieni un vietējo zivju.
Atbildēt
from: merkela
date: Nov. 10., 2009 - 03:26 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: merkela
date: Nov. 10., 2009 - 03:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: neraate
date: Nov. 10., 2009 - 06:21 pm
#
kompotu no svaigiem āboliem vai dzērveņu morsu, rupjmaizes kārtojumu vai maizes zupu ar garšīgu mājas ievārījumu
pīrāgus (ābolmaizes un drumstalmaizes un biezpienmaizes arī)
siļķi kažokā, rosolu un kotletes. zemnieku zupu (viss kas mājās ir ar gaļiņu)
šķelto zirnīšu biezzupu, pupiņu zupu ar žāvētu gaļu
un no rītiem - zemnieku brokastis - ceptus vārītus kartupeļus, kopā ar cīsiņiem un olu
pašā svētku vakarā - cepeškrāsnī ceptus kartupeļus ar maltās gaļas mērcīti un marinētu gurķi
Atbildēt
from: komeeta_naak
date: Nov. 10., 2009 - 08:34 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: ld
date: Nov. 10., 2009 - 10:49 pm
#
nesen Liepaajaa eedu fantastisku bukstinjputru, tik pat labu kaa omas.
Atbildēt | Iepriekšējais