valsts svētku vakariņu ēdienkarte
« previous entry | next entry »
Nov. 10., 2009 | 01:34 pm
posted by: skuka in pajautaa
Ja jums būtu jāuztaisa valsts svētku (vai, teiksim, svētku nedēļas) ēdienkarte restorānam, - kādus ēdienus jūs uzskatītu par atbilstošiem?
from:
neraate
date: Nov. 10., 2009 - 06:21 pm
#
kompotu no svaigiem āboliem vai dzērveņu morsu, rupjmaizes kārtojumu vai maizes zupu ar garšīgu mājas ievārījumu
pīrāgus (ābolmaizes un drumstalmaizes un biezpienmaizes arī)
siļķi kažokā, rosolu un kotletes. zemnieku zupu (viss kas mājās ir ar gaļiņu)
šķelto zirnīšu biezzupu, pupiņu zupu ar žāvētu gaļu
un no rītiem - zemnieku brokastis - ceptus vārītus kartupeļus, kopā ar cīsiņiem un olu
pašā svētku vakarā - cepeškrāsnī ceptus kartupeļus ar maltās gaļas mērcīti un marinētu gurķi
Atbildēt