bietes
« previous entry | next entry »
Nov. 3., 2009 | 06:57 pm
posted by: lauska in pajautaa
Lāābvakar, cibiņi :)
Nopirku bietes, bet nezinu, kā šamās pieņemts vārīt, jo nekad nav nācies to darīt pašai.
Tātad, vai kāds biešu vārīšanas speciālists man varētu paskaidrot, ko man darīt pēc tam, kad būšu nomazgājusi smiltis? Mizot vai vārīt ar visu mizu? Cik ilgi jāvāra tāda apelsīna lieluma biete?
Nopirku bietes, bet nezinu, kā šamās pieņemts vārīt, jo nekad nav nācies to darīt pašai.
Tātad, vai kāds biešu vārīšanas speciālists man varētu paskaidrot, ko man darīt pēc tam, kad būšu nomazgājusi smiltis? Mizot vai vārīt ar visu mizu? Cik ilgi jāvāra tāda apelsīna lieluma biete?
from: eermaniitis
date: Nov. 3., 2009 - 07:23 pm
#
bet atkarīgs ko taisi
ja boršču, tad nomizo, sarīvē, uzcep (aga) un tad bāž zupā ;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: lauska
date: Nov. 3., 2009 - 07:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Nov. 3., 2009 - 07:26 pm
#
ar roku taču rīvēsi?
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Nov. 3., 2009 - 07:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: lauska
date: Nov. 3., 2009 - 07:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Nov. 3., 2009 - 07:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: starsailor
date: Nov. 3., 2009 - 08:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais