bietes

« previous entry | next entry »
Nov. 3., 2009 | 06:57 pm
posted by: lauska in pajautaa

Lāābvakar, cibiņi :)
Nopirku bietes, bet nezinu, kā šamās pieņemts vārīt, jo nekad nav nācies to darīt pašai.
Tātad, vai kāds biešu vārīšanas speciālists man varētu paskaidrot, ko man darīt pēc tam, kad būšu nomazgājusi smiltis? Mizot vai vārīt ar visu mizu? Cik ilgi jāvāra tāda apelsīna lieluma biete?



# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]eermaniitis
date: Nov. 3., 2009 - 07:27 pm
#

es vāru sōdien un rīvēju vai griežu rītā ;) tā man vieglāk

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lauska
date: Nov. 3., 2009 - 07:32 pm
#

ahā, nu skaidrs. es gan laikam gaidīšu līdz atdzisīs šodien - mirstu, kā gribas bietes ar majonēzi :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Nov. 3., 2009 - 07:45 pm
#

+marinētu gurķ un ķiploki.

Atbildēt | Iepriekšējais


- [info]

starsailor

from: [info]starsailor
date: Nov. 3., 2009 - 08:54 pm
#

jā, es arī ilgāk par stundu vāru! Man laikam lielas bietes!

Atbildēt | Iepriekšējais