bietes
Nov. 3., 2009 | 06:57 pm
No:: lauska
Lāābvakar, cibiņi :)
Nopirku bietes, bet nezinu, kā šamās pieņemts vārīt, jo nekad nav nācies to darīt pašai.
Tātad, vai kāds biešu vārīšanas speciālists man varētu paskaidrot, ko man darīt pēc tam, kad būšu nomazgājusi smiltis? Mizot vai vārīt ar visu mizu? Cik ilgi jāvāra tāda apelsīna lieluma biete?
Nopirku bietes, bet nezinu, kā šamās pieņemts vārīt, jo nekad nav nācies to darīt pašai.
Tātad, vai kāds biešu vārīšanas speciālists man varētu paskaidrot, ko man darīt pēc tam, kad būšu nomazgājusi smiltis? Mizot vai vārīt ar visu mizu? Cik ilgi jāvāra tāda apelsīna lieluma biete?