kā apēst ķirbi?
« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2009 | 11:31 am
posted by: oblica in pajautaa
Man ir milzīgs ķirbis. Plānoju šodien šamo kaut.
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)
Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?
PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.
PALDIES!
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)
Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?
PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.
PALDIES!
from:
oblica
date: Okt. 24., 2009 - 06:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
neraate
date: Okt. 25., 2009 - 12:07 am
#
/un man, kad esmu slima, kārojas vitamīnu salātus - rīvēts ķirbis, dzērenes un medus, piespiež nedaudz citrona sulas (uz ķirbja, pirms maisa pārējo klāt, tad garšo drīzāk pēc melonē), kanēli vai citas garšvienas pievieno pēc garastāvokļa
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
oblica
date: Okt. 25., 2009 - 01:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais