neraate

Okt. 25., 2009 | 12:07 am
No:: neraate

sulai ķirbja garšu noņem citrons, skāba nepaliek, bet pliekanumu noņem, varot pievienot arī apelsīna sulu, tad esot saldāka, ja taisa jaukto dārzeņu sulu, tad no ķirbja varot dabūt tumīgumu, citi taisot ķirbju - ābolu sulu maisījumu

/un man, kad esmu slima, kārojas vitamīnu salātus - rīvēts ķirbis, dzērenes un medus, piespiež nedaudz citrona sulas (uz ķirbja, pirms maisa pārējo klāt, tad garšo drīzāk pēc melonē), kanēli vai citas garšvienas pievieno pēc garastāvokļa

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: