kā apēst ķirbi?
« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2009 | 11:31 am
posted by: oblica in pajautaa
Man ir milzīgs ķirbis. Plānoju šodien šamo kaut.
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)
Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?
PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.
PALDIES!
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)
Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?
PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.
PALDIES!
from:
zazazelle
date: Okt. 24., 2009 - 01:02 pm
#
bet kirbis ir pats krutaakais produkts ever, man liekas.
nesen dzeeru svaigi spiestu sulu, baigi garshiiga!!! ziemelu melone! mmmm
nu vo, un tas savaariitais kirbis arii bija baigi garshiigs un kompotu dzeru veel shobaltdien.
tur gan bija taads puskilo gabalins.
no saakuma sagatavo uudeni kur vinam plunchaaties: 4 krustnaglinas, 1 apelsiina miza, kaneela standzina, cukurs un citronskaabe, es veel ingveru piemetu, bishku pavaara, kad paraadaas smarzha, tad liek iekshaa kjirbi kumosinos sagrieztu un vaara, kameer miiksts, bet nu lai aaraa ar nejuuk)))
loti garshiigs taads kompots!
gabalinus var arii sashkaidiit un eest ar putkreejuma cepuri.
voila!
Atbildēt | Diskusija
from:
oblica
date: Okt. 24., 2009 - 06:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
neraate
date: Okt. 25., 2009 - 12:07 am
#
/un man, kad esmu slima, kārojas vitamīnu salātus - rīvēts ķirbis, dzērenes un medus, piespiež nedaudz citrona sulas (uz ķirbja, pirms maisa pārējo klāt, tad garšo drīzāk pēc melonē), kanēli vai citas garšvienas pievieno pēc garastāvokļa
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
oblica
date: Okt. 25., 2009 - 01:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais