pajautaa

Nu labvakar

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2009 | 10:04 pm
posted by: maigs in pajautaa

Vai auzu pārslu putru var vārīt jogurtā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]sursurs
date: Maijs. 25., 2009 - 10:10 pm
#

nav mēģināts, bet jogurts manliekas nav tā viela, kuru vispār vajadzētu vārīt.

Var auzu pārslas apliet ar vārošu ūdeni - tikai tikdaudz, lai paliek mitras un uzbriezt, tad sajaukt ar jogurtu un ēst :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Maijs. 25., 2009 - 10:14 pm
#

Kā Tev izdevās uzrakstīt tieši to pašu, ko es rakstīju? :D:D Kaut kāda kolektīvā zemapziņa.. :D

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Maijs. 25., 2009 - 10:13 pm
#

Jogurtu labāk nevārīt. Saveidosies kaut kāds biezpiens, jo tas tomēr ir skābpiena produkts.

Ja nav piena, es ieteiktu pārslas vienārši apliet ar karstu ūdeni, bet ne daudz - tikai tik daudz, lai uzbriest, nosegt trauku, uzbriedināt un tad, kad jau nebūs karstas, pievienot jogurtu.
Man auzu pārslu putra parastā neinteresē ne cik, bet toties ļoti garšo šādā veidā pagatavotas pārslas. Tikai jogurta vietā lieku klāt sgušonku un citreiz pa virsu vēl mazliet ievārījuma.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]malafemmina
date: Maijs. 27., 2009 - 08:26 pm
#

kas ir sgušonka? es vislaik ēdu ar jogurtu, interesē pārmaiņas ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nu bet tak iebiezināts piens ar cukuru.

from: [info]digna
date: Maijs. 27., 2009 - 08:30 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]stihija
date: Maijs. 25., 2009 - 10:20 pm
#

varbūt atšķaidot ar ūdeni vienīgi.

Bet tad labāk vienkārši vārīt ūdenī. Arī nav peļamas pēc garšas.

Atbildēt


signe signe

from: [info]chocho_chocho
date: Maijs. 25., 2009 - 10:30 pm
#

nē, nevar. ja nav piena, var tak vienkārši ūdenī uzvārīt!

Atbildēt