Jogurtu labāk nevārīt. Saveidosies kaut kāds biezpiens, jo tas tomēr ir skābpiena produkts.
Ja nav piena, es ieteiktu pārslas vienārši apliet ar karstu ūdeni, bet ne daudz - tikai tik daudz, lai uzbriest, nosegt trauku, uzbriedināt un tad, kad jau nebūs karstas, pievienot jogurtu. Man auzu pārslu putra parastā neinteresē ne cik, bet toties ļoti garšo šādā veidā pagatavotas pārslas. Tikai jogurta vietā lieku klāt sgušonku un citreiz pa virsu vēl mazliet ievārījuma.
from:
sursurs
date: Maijs. 25., 2009 - 10:10 pm
#
Var auzu pārslas apliet ar vārošu ūdeni - tikai tikdaudz, lai paliek mitras un uzbriezt, tad sajaukt ar jogurtu un ēst :)
Atbildēt | Diskusija
from:
digna
date: Maijs. 25., 2009 - 10:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
digna
date: Maijs. 25., 2009 - 10:13 pm
#
Ja nav piena, es ieteiktu pārslas vienārši apliet ar karstu ūdeni, bet ne daudz - tikai tik daudz, lai uzbriest, nosegt trauku, uzbriedināt un tad, kad jau nebūs karstas, pievienot jogurtu.
Man auzu pārslu putra parastā neinteresē ne cik, bet toties ļoti garšo šādā veidā pagatavotas pārslas. Tikai jogurta vietā lieku klāt sgušonku un citreiz pa virsu vēl mazliet ievārījuma.
Atbildēt | Diskusija
from:
malafemmina
date: Maijs. 27., 2009 - 08:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Nu bet tak iebiezināts piens ar cukuru.
from:
digna
date: Maijs. 27., 2009 - 08:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
stihija
date: Maijs. 25., 2009 - 10:20 pm
#
Bet tad labāk vienkārši vārīt ūdenī. Arī nav peļamas pēc garšas.
Atbildēt
from:
chocho_chocho
date: Maijs. 25., 2009 - 10:30 pm
#
Atbildēt