Maijs. 25., 2009 | 10:13 pm
No:: digna
Jogurtu labāk nevārīt. Saveidosies kaut kāds biezpiens, jo tas tomēr ir skābpiena produkts.
Ja nav piena, es ieteiktu pārslas vienārši apliet ar karstu ūdeni, bet ne daudz - tikai tik daudz, lai uzbriest, nosegt trauku, uzbriedināt un tad, kad jau nebūs karstas, pievienot jogurtu.
Man auzu pārslu putra parastā neinteresē ne cik, bet toties ļoti garšo šādā veidā pagatavotas pārslas. Tikai jogurta vietā lieku klāt sgušonku un citreiz pa virsu vēl mazliet ievārījuma.
Ja nav piena, es ieteiktu pārslas vienārši apliet ar karstu ūdeni, bet ne daudz - tikai tik daudz, lai uzbriest, nosegt trauku, uzbriedināt un tad, kad jau nebūs karstas, pievienot jogurtu.
Man auzu pārslu putra parastā neinteresē ne cik, bet toties ļoti garšo šādā veidā pagatavotas pārslas. Tikai jogurta vietā lieku klāt sgušonku un citreiz pa virsu vēl mazliet ievārījuma.