pajautaa

Nu labvakar

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2009 | 10:04 pm
posted by: maigs in pajautaa

Vai auzu pārslu putru var vārīt jogurtā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]digna
date: Maijs. 25., 2009 - 10:13 pm
#

Jogurtu labāk nevārīt. Saveidosies kaut kāds biezpiens, jo tas tomēr ir skābpiena produkts.

Ja nav piena, es ieteiktu pārslas vienārši apliet ar karstu ūdeni, bet ne daudz - tikai tik daudz, lai uzbriest, nosegt trauku, uzbriedināt un tad, kad jau nebūs karstas, pievienot jogurtu.
Man auzu pārslu putra parastā neinteresē ne cik, bet toties ļoti garšo šādā veidā pagatavotas pārslas. Tikai jogurta vietā lieku klāt sgušonku un citreiz pa virsu vēl mazliet ievārījuma.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]malafemmina
date: Maijs. 27., 2009 - 08:26 pm
#

kas ir sgušonka? es vislaik ēdu ar jogurtu, interesē pārmaiņas ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nu bet tak iebiezināts piens ar cukuru.

from: [info]digna
date: Maijs. 27., 2009 - 08:30 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais