kūka
« previous entry | next entry »
Feb. 11., 2009 | 02:55 pm
posted by: valium in pajautaa
Kāda ir vairāk vai mazāk viegli pagatavojama un garda kūka? gatavos kūku pulverus lūdzu neieteikt.
Protams, zinu gūgli un receptes.lv, bet variantu tik daudz, ka pat īsti nezinu, ko lai izvēlas.
No pašu pieredzes, gardu un vēlams viegli pagatavojamu kūku!
Paldies jau iepriekš!
Protams, zinu gūgli un receptes.lv, bet variantu tik daudz, ka pat īsti nezinu, ko lai izvēlas.
No pašu pieredzes, gardu un vēlams viegli pagatavojamu kūku!
Paldies jau iepriekš!
from: ripp
date: Feb. 11., 2009 - 03:02 pm
#
ābolu vietā var likt arī ko citu skābāku.
Atbildēt | Diskusija
from: valium
date: Feb. 11., 2009 - 03:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ripp
date: Feb. 11., 2009 - 03:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: valium
date: Feb. 11., 2009 - 03:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zetinja
date: Feb. 11., 2009 - 03:02 pm
#
Ņem selgas cepumus
krāmē uz paplātes, pa vidu smērē zafti, saldu biezpiena krēmu (biezpiens+krējums vai putukrējums+ cukurs), var iebierināto pienu, var kkur atjaukt lāsi ruma, pa virsu bliež augļus, kaisa rīvētu šokolādi vai dajebko, kas ienāk prātā. Liek ledusskapī pāris stundas ievilkties. cepumus, ko liek apakšējā kārtā liek sausus. augšējās kārtas var mērcēt kakao, vai pienā. Bon Apettit.
Atbildēt
from: samantta
date: Feb. 11., 2009 - 03:02 pm
#
shii bija pirmaa kuuka ko pagatavoju. varieet var visaadi - likt pa vidu rimbuljiem kreemus, augljus un sazin ko veel.
ja njem tik daudz izejvielu kaa receptee, tad man uz taadu standarta apaljo formu sanaaca tikai, uz puseem griezhot, divas ne paaraak biezas ripas.
Atbildēt
from: la_cumparsita
date: Feb. 11., 2009 - 03:03 pm
#
6 olas
2 glāzes miltu
1,5 glāzes cukura
cepamais pulveris
vaniļa, kanēlis un kas nu vēl tīk
āboli
Visu samaisa, lej uz pannas, pa virsu liek sarīvētus ābolus, cep, kamēr pie sērkoka nelīp mīkla.
Labu apetīti!
Atbildēt | Diskusija
from: ripp
date: Feb. 11., 2009 - 03:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: krazuu
date: Feb. 11., 2009 - 03:06 pm
#
Atbildēt
from: zetinja
date: Feb. 11., 2009 - 03:08 pm
#
visu ņem vienādā skaitā
olas (atdala baltumus no dzeltenumiem)
ēdkarotes miltu
ēdkarotes cukura
par pienu ka bija neatceros.
tālāk defaulttā visu močī kopā, baltumus kuļ atsevišķi un tad iecilā - tas lai pufīgi būtu.
Atbildēt
from: ld
date: Feb. 11., 2009 - 03:17 pm
#
Atbildēt
from: ib
date: Feb. 11., 2009 - 03:29 pm
#
Atbildēt
from: marko
date: Feb. 11., 2009 - 04:46 pm
#
http://www.solipasolim.lv/lasit/304/
Atbildēt
from: spuldziite
date: Feb. 11., 2009 - 08:15 pm
#
300grami miltu
200gramni cukura
200 gramni kauseta sviesta
1 tejkarote cepampulvera
1 tejkarote sodas
1 doze ar aprikozem
paris saldetas mellenes
sakulj olas ar cukuru, pievieno sviestu un miltus, sagrieztas aprikozes un sodu/cepampulveri. uz cepampannas uzklaj cepampapiru, uzlej miklu. parbarsta ar ogam un cukuru. cepeshkrasni 180°C uz pusstundu. visi ed laizidamies un prasa recepti talak.
Atbildēt