pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 23., 2008 | 04:17 pm
posted by: zan in pajautaa

kad vislabāk ir braukt uz Islandi? nu tā, lai es neiebrauktu polārajā dienā vai naktī.
kur sūtīt aviobiļetes (galvenais kritērijs - lēti)?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]judiite
date: Jan. 23., 2008 - 04:40 pm
#

diez vai uz Islandi kāds gaisa transports izmaksā lēti ;)

Atbildēt


Shelly

:))

from: [info]shelly
date: Jan. 23., 2008 - 04:42 pm
#

http://klab.lv/community/pajautaa/tag/islande

Atbildēt


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Jan. 23., 2008 - 04:58 pm
#

Īslandē nekas nav lēti.

Atbildēt


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Jan. 23., 2008 - 06:54 pm
#

Čota man šķiet, ka vai nu polārajā dienā vai nu polārajā naktī tu tomēr iebrauksi. Izvēle var būt polārais rīts un polārais vakars, bet neesmu dzirdējis lai tie būtu tik gari. Enīvei iestāsies diena vai nakts. Ja ir kas vēl, izņemot dienu, nakti, rītu un vakaru, tad, laikam, būšu ko palaidis garām.

Atbildēt


ib

from: [info]ib
date: Jan. 23., 2008 - 07:54 pm
#

Decembrī diena tur bija gaužām īsa, vai tagad top garāka vai vēl īsāka, nezinu gan :)

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Jan. 23., 2008 - 09:54 pm
#

man lieks ka varēja ar easygetu no frankfrts aizbraukt vai nu kautkāda s citas deutchland pilžēts

Atbildēt


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Jan. 24., 2008 - 11:08 am
#

pats esmu braucis, tādēļ no savas pieredzes. Skaties www.lidot.lv portālā un tur papēti kaut kad uz priekšu caur Helsinkiem vai Kopenhāgenu ar Iceland Air un Airbaltic. Otra iespēja ar SAS caur Oslo un citviet. nu tur mazliet dārgāk sanāks.
vai ari meklē caur skyscanner.net - un tur parādīsies aptuvenās cenas ap 235 ls, savienotie reisi ar Iceland express. ieteiktu ar airbaltic/icelandair lidot vai ari ar SAS. uzmetu aci un sanāca kaut kur pie 250 Ls ar Sas maijā piemēram var izlidoties.

par laiku kad braukt. vasarā ir polārā diena un ziemā ir polārā nakts. nu vasarā teju visu laiku ir gaišs, tomēr tai laikā vasarā ir arī daudz nenormāli daudz tūristu, pats biju novembrī - skarbs laiks mazliet, bet citādi dikti labi, noteikti atkal aizbraukt un vasarā arīdzan. Varu pāris lietas apstāstīt ja nu ir jautājumi. arvien neesmu saņēmies uzrakstīt ceļojumu aprakstu par Islandi :)

Atbildēt | Diskusija


zan

from: [info]zan
date: Jan. 24., 2008 - 11:53 am
#

ōō, tenkjū, šis bija noderīgi.
vēl jautājumi, varbūt, - kā tur ir ar to dzīves dārdzību, ēšanas, naktsmītnes, velosipēdu īre un tml.? vai ar riteņiem vispār ir reāli kaut kur aizbraukt un +/- must see lietas redzēt? (jā, un kuras ir tās must see lietas un vietas?)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Jan. 24., 2008 - 11:58 am
#

es pats izmantoju Reikjavīkas autobusu tūres, lai īsā laikā iespējami daudz redzētu. Veikalos dārdzība ir, vislabāk iegādāties tās lietas supermārketos, kas ir nostāk no pilsētas centra. Bonus un Krona, ja nemaldos. Ļoti uzmanīgi ir jāizlasa, ko vispār var Islandē ievest - faktiski nekādas gaļas utml. Izlases kārtībā pie iziešanas pārbauda. par velosipēdiem neko daudz nepateikšu, tad tur ir jāplāno velo tūre un tādā veidā jādodas apkārt braukāt un palikt kādos ciematiņos.
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189970-d296828-Reviews-Hotel_Bjork-Reykjavik.html pats pa nakti šeit paliku - tīri labs hotelis un bija akcija: 4 naktis par trīs cenu un tas padarīja to visu baigi pievilcīgu. netālu no centra. Pilsēta jau pati par sevi nav nekāda diži liela :)

Atbildēt | Iepriekšējais